Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

10η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Φλόγα Κ. Καστριτσίου 1-2 : Ήττα....που δεν άξιζε (photos)


Ζαβλάνι/Αίας-Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 1-2 (63’ Κωστόπουλος / 9’, 33’ Μπαρδούσης)
Διαιτητής : Γ. Καλύβας
Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από το βαρύ πένθος του θανάτου του ποδοσφαιριστή Σπύρου Αβράμη, το Ζαβλάνι/Αίας δεν τα κατάφερε απέναντι στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα του με 1-2.
Η «πρώτη» του Ερρίκου Μαράτου στον πάγκο της ομάδας δεν στέφθηκε με επιτυχία, με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί την προσπάθεια της ομάδας που ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν και με πολλές ελλείψεις, γεγονός που έχει επηρεάσει στα τελευταία παιχνίδια και την συνολική αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κωστόπουλο και Γκλαβά και είδαν σε μια περίεργη φάση την μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα τους, όταν στην προσπάθεια του Αγοράκη να απομακρύνει με τα πόδια στα όρια της μεγάλης περιοχής, ο Μπαρδούσης «κόντραρε» την μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του Ζαβλανίου/Αίας.
Στο 25’ ο Κωστόπουλος έκανε εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Γκόγκο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 30’ ο Κούντας απώλεσε τεράστια ευκαιρία από κοντινή θέση, με το σουτ του να περνάει ελάχιστα έξω.
Η μπάλα τιμώρησε και πάλι τους γηπεδούχους, αφού στο 33’ ο Μπαρδούσης στόπαρε όμορφα την μπάλα και πλάσαρε άψογα τον Αγοράκη για το 0-2.
Στην επανάληψη το Ζαβλάνι/Αίας έβγαλε «ψυχή» και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι.
Έχασε τεράστιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Φλωράτου από την γραμμή που έφυγε άουτ και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 63’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τ. Κωστόπουλου, γνωρίζοντας τελικά μια «άσχημη» εντός έδρας ήττα.
Πρίν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Βασίλη Γιοβάνη, ενώ αγκαλιασμένοι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων φώναξαν τα ονόματα των δύο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών (Βασίλη Γιοβάνη-Σπύρου Αβράμη) που έφυγαν τόσο άδικα μέσα σε μια «καταραμένη» εβδομάδα για το Αχαϊκό ποδόσφαιρο.
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Δημητρόπουλος (65’ Φλωράτος), Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια (28’ Φουρκιώτης), Τσεκούρας, Γκουλιώνης, Γκλαβάς, Κούντας, Κωστόπουλος
ΦΛΟΓΑ Κ. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ: Γκόγκος, Ασημακόπουλος (70’ Σταυρογιαννόπουλος), Τσάμης, Μερλής, Σπυρόπουλος, Κουτσουμπελίτης, Μπαρδούσης, Παπαλεξόπουλος (83’ Κρέτσης), Ανδρεόπουλος, Κακαρούμπας (90’ Κουτσοχέρας), Μιχαλόπουλος (88’ Πάτρας).


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου