Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

3η Αγωνιστική : Αυτόνομη-Ζαβλάνι 1-6 : "Εξάσφαιρο"

Αυτόνομη-Ζαβλάνι/Αίας 1-6 (93΄Μαγκλάρας / 10΄Αναγνώστης, 16΄ Τσεκούρας, 38΄, 68΄, 91΄ Κατσαίτης, 78΄ Κωστόπουλος)
Διαιτητής :  Λευτέρης Παπαδής (Καραβασίλης-Παρδάλης)

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, το Ζαβλάνι/Αίας κατάφερε να κάνει το τρία στα τρία και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, κερδίζοντας με το ευρύ 1-6 την ομάδα της Αυτόνομης.

Μόλις στο 10’ λεπτό ο Αναγνώστης με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κ. Αθανασόπουλου, ενώ 6 λεπτά μετά ο Κατσαϊτης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσεκούρας για το 0-2.

Οι «τυπικά» γηπεδούχοι απάντησαν στο 25’ με το φάουλ του Παπαλάμπρου που κόντραρε την τελευταία στιγμή στον Κακούρη και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 32’ το δυνατό σουτ του Θοδωρή μπλόκαρε ο Αγοράκης.

Στο 38’ ο Γκλαβάς τροφοδότησε όμορφα τον Κατσαϊτη, ο οποίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, αποτέλεσμα με το οποίο οι ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος το σκηνικό δεν αλλαξε, με το Ζαβλάνι/Αίας να κάνει στο 68’ το 0-4 με κεφαλιά του Κατσαϊτη, ενώ στο 75’ ο Κωστόπουλος έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς αλλά εντελώς μόνος του απέναντι από τον Γιώτη δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τελικά αυτό έγινε στο 78’ από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, σημειώνοντας το 0-5, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Κατσαϊτης έστρωσε έτοιμο γκολ στον Γκλαβά ο οποίος αστόχησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 85’ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 88’ ο Θοδωρής με φάουλ ανάγκασε τον Αγοράκη σε δύσκολη απόκρουση στην δεξιά του γωνία.

Στο 91’ λεπτό ο Κατσαϊτης σημείωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έκανε το 0-6, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαγκλάρας με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ: Γιώτης, Μπίντας (80΄ Αθανασιάδης), Καββαδάς (77΄ Πετούσης), Λιαρομάτης, Μαγκλάρας, Παπαδόπουλος (83΄ Μαζαράκης), Νταλιπάι, Παπαλάμπρου, Σπηλιωτόπουλος, Θοδωρής, Δημακόπουλος (65΄ Χαρίτος).
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια (77΄ Γράψας), Τσεκούρας (84΄ Γκουλιώνης), Αναγνώστης (66΄ Δημητρόπουλος), Κατσαίτης, Γκούντας (59΄ Κωστόπουλος), Γκλαβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου