Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

1η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-ΑΠΟ Αρόης 2-0 : Με το δεξί στο πρωτάθλημα

Ζαβλάνι/Αίας-ΑΠΟ Αρόης 2-0 (74', 83' Αναγνώστης)
Διαιτητής : Καδδάς
Βοηθοί : Γεώργιος Νούλας - Μάριος Κοσμάς

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το Ζαβλάνι/Αίας, αφού κέρδισε με 2-0 την ΑΠΟ Αρόης στο γήπεδο της Αγυιάς.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν αν είχαν "καθαρίσει" το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Διαμαντόπουλο, ο οποίος έκανε σημαντικές αποκρούσεις, κρατώντας για 74' λεπτά ανέπαφη την εστία του.

Πιο συγκεκριμένα το Ζαβλάνι/Αίας είχε κλασσικές ευκαιρίες με τους Κωστόπουλο, Κατσαίτη, Τσεκούρα και Χατίγια να έχει ένα ασφαλή σκορ από το α' μέρος.

Στο 65' λεπτό παραλίγο να μιλήσει ο "νόμος του ποδοσφαίρου", αφού ο Δεπούντης βρέθηκε από πλάγια απέναντι στον Αγοράκη, με τον έμπειρο πορτιέρο να τον σταματά πριν ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Σάκη Λάιου.

Τελικά ο "γόρδιος δεσμός" λύθηκε στο 74' λεπτό με το σούτ εκτός περιοχής του Αναγνώστη, ενώ σχεδόν ένα δεκάλεπτο μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, χαρίζοντας της τους τρείς πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Πριν από το παιχνίδι Ζαβλάνι/Αίας-ΑΠΟ Αρόη, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Βασίλη Πανταζάτου, πατέρα του προέδρου της ομάδας Μπάμπη. Οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν με μαυρα περιβραχιόνια και με την νέα στολή χρώματος κόκκινου-μπλε που συμβολίζει και τα χρώματα των δύο συνοικιών. Η διοίκηση ευχαριστεί τα Ελαστικά "Λαμπρόπουλος" για την χορηγία αυτής

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλοςς, Χατίγια, Τσεκούρας (88’ Φλωράτος), Αναγνώστης, Π. Κωστόπουλος (90’ Α. Κωστόπουλος), Κούντας (70’ Δημητρόπουλος), Κατσαΐτης (73’ Καρπάνος).
ΑΠΟ ΑΡΟΗ: Διαμαντόπουλος, Καραπαπάς (46’ Ασημακόπουλος), Παπανελόπουλος, Ραβαζούλας, Τζωρακολευθεράκης, Τσαούσογλου, Κ. Γεροντίδης, Λ. Γεροντίδης, Γκοτσόπουλος (80’ Μπότσαρης), Καμπέρης, Γραμματσούλιας (46’ Σ. Δεπούντης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου