Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

2η Αγωνιστική : Ίκαρος Πετρωτού-Ζαβλάνι/Αίας 0-1 : Σπουδαίο διπλό στο Σαραβάλι

Ίκαρος Πετρωτού-Ζαβλάνι/Αίας 0-1 (48’ Αναγνώστης)
Διαιτητής : Σπύρος Παππάς

Την 2η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε το Ζαβλάνι/Αίας, αφού επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ίκαρου Πετρωτού με 1-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συγκάτοικος με το ΑΠΣ Πάτραι.

Η ομάδα του Κώστα Αθανασόπουλου ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στην νίκη, κάτι που κατάφερε με το σουτ του Αναγνώστη στο 48' λεπτό, ο οποίος έφτασε τα τρία τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στο 10' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους νικητές, όταν ο Λιούρδης έδιωξε το δυνατό αριστερό σουτ του Γκλαβά, ενώ στο 25' ο έμπειρος πορτιέρο σταμάτησε και το καλό σουτ εκτός περιοχής του Τσεκούρα.

Στο 30' ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους, με τον Κόλα να βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Αγοράκη και τον γκολκίπερ του Ζαβλανίου/Αίας να τον σταματά πριν ανοίξει το σκορ.

Στο 40' ο Δημητρόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο β' μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα.

Αυτό έγινε στο 48' λεπτό, όταν ο Κατσαίτης έστρωσε την μπάλα στον Αναγνώστη και αυτός με αριστερό σουτ νίκησε τον Λιούρδη για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες καλές ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" το παιχνίδι, με τους Γκλαβά και Τσεκούρα.

Στο 80' διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Παππά για ανατροπή επάνω στον Κατσαίτη, ενώ η τελευταία καλή στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους, με το σουτ του Χ. Κλίτσα να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία του Αγοράκη.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Λιούρδης, Οικονόμου (80’ Κλίτσας Α.) , Κόλα, Κλήσης (88’ Παππάς), Δημοπουλος, Μακρυπόδης, Διαμαντόπουλος, Πετρογιάννης (65’ Διδάχος), Κλίτσας Χ., Καμπέρος (30’ λ.τ. Τζανετόπουλος).
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης, Δημητρόπουλος, Χατίγια, Τσεκούρας, Αναγνώστης, Κατσαϊτης (90’ Κωστόπουλος, Κούντας (47’ Ασημακόπουλος), Γκλαβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου