Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

4η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Πολύτεκνος 2-0 : Συνεχίζει με το "απόλυτο" των νικών

Ζαβλάνι/Αίας-Πολύτεκνος 2-0 (12' Κωστόπουλος, 73' Κατσαϊτης)
Διαιτητής : Κώστας Οικονόμου

Δύσκολη νίκη απέναντι στον μαχητικό Πολύτεκνο, σημείωσε το Ζαβλάνι/Αίας, κάνοντας το 4 στα 4 και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συγκάτοικος με το ΑΠΣ Πάτραι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3' λεπτό ο Κάππας εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αμυντικής γραμμής, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αγοράκη.

Στο 10' λεπτό ο Πολύτεκνος είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ασημακόπουλος με κακό γύρισμα προς την εστία, παραλίγο να πετύχει ένα απίθανο αυτογκόλ, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι συνήλθαν και ανέβασαν ρυθμούς, και στο 12o' λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με το πλασέ από αριστερά του Τάκη Κωστόπουλου.

Στο β' μέρος το Ζαβλάνι/Αίας πίεσε για κάποιο δεύτερο τέρμα, με τον Κατσαϊτη στο 55' να χάνει με κεφαλιά την ευκαιρία να κάνει το 2-0. Τελικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τα κατάφερε στο 72o λεπτό, όταν και με όμορφη ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον Βέρρα και παίρνοντας τον έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Ο Πολύτεκνος προσπάθησε να απαντήσει και να πιέσει, αλλά ουσιαστικά δεν είχε κάποια κλασσική ευκαιρία, σε αντίθεση με τους νικητές που είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με τους Κατσαϊτη και Γκλαβά. Η τελευταία καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους, με το δυνατό σουτ του Κάππα να περνάει αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Αγοράκη. Τελικό σκορ 2-0 και παραμονή στην κορυφή για το Ζαβλάνι/Αίας

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια (90΄ Γκουλιώνης), Τσεκούρας (62΄ Δημητρόπουλος), Γκλαβάς, Κατσαϊτης, Κούντας (85΄ Γράψας), Κωστόπουλος.
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ: Βέρρας, Αίσωπος, Δημόπουλος (70΄ Σταμόπουλος), Καρβελάς, Ράπτης, Μπαρδούσης, Κανελλόπουλος (60΄ Πετρόβας), Κλαουδάτος, Ιωάννου (70΄ Κούβελας), Μιχαλιτσιάνος (58΄ Χριστόπουλος), Κάππας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου