Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

8η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Ψηλαλώνια 1-1 : Εντός έδρας "τρικλοποδιά"

Ζαβλάνι/Αίας-Ψηλαλώνια 1-1 (75' Γκλαβάς / 80' Καλογερόπουλος)
Αποβολές : 55' Δημητρόπουλος, 90' Τσεκούρας
Διαιτητής : Νίκος Μέρμηγκας

Νέα απώλεια βαθμών για το Ζαβλάνι/Αίας μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Πανιώνιο/Αχιλλέα, αυτή την φορά με την ισοπαλία απέναντι στα Ψηλαλώνια. αποτέλεσμα που το "γκρεμίζει" από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου πλέον βρίσκεται το Πάτραι.

Η ομάδα του Κ. Αθανασόπουλου έχει τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Νίκου Μέρμηγκα, περισσότερο ώς προς την διαχείριση του αγώνα και σε φάσεις που όπως υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι, τις έδινε εκ διαμέτρου αντίθετα για τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Ζαβλάνι/Αίας απείλησε για πρώτη φορά στο 10' λεπτό με την κεφαλιά του Κατσαϊτη να μπλοκάρει ο Βουκελάτος,

Στο 20' λεπτό το φάουλ του Σέζα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 30' λεπτό το τρομερό σουτ του Ραμαντάνη 5 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, βρήκε ψηλά το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγοράκη, στην καλύτερη ευκαιρία του α' μέρους για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 35' με το τετ α τετ του Κατσαϊτη που έδιωξε σωτήρια ο Βουκελάτος.

Στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 55' λεπτό, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Δημητρόπουλος από πλευράς γηπεδούχων, γεγονός που άλλαξε τις ισσοροπίες του αγώνα.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έπαιξαν ψυχωμένα και προσπάθησαν να κυνηγήσουν το γκολ.

Στο 60' λεπτό το σουτ του Τσεκούρα έδιωξε σωτήρια με γροθιές ο Βουκελάτος, ενώ στο 65' ήταν σειρά των Ψηλαλωνίων να χάσουν τεράστια ευκαιρία, με την κεφαλιά του Ραμαντάνη να βρίσκει και πάλι το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.

Στο 70' λεπτό ο έμπειρος πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε σωτήρια το καλό φάουλ του Διαμαντόπουλου, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 75' λεπτό με το αριστερό σουτ του Γκλαβά, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού στο 80' λεπτό και μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο "ξεχασμένος" από την αμυντική διάταξη Καλογερόπουλος με απευθείας αριστερό πλανέ, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 85' ο κ. Μέρμηγκας έκοψε με επιθετικό φάουλ τον Κατσαϊτη λίγο πριν βγει τετ α τετ με τον Βουκελάτο, φάση η οποία προκάλεσε ξανά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 88' λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Κωστόπουλο, το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Βουκελάτου.

Στο 90' λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τσεκούρας, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται για τις καθυστερήσεις του αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Αγοράκης, Γκλαβάς, Κ. Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια, Τσεκούρας, Δημητρόπουλος, Κατσαϊτης, Κούντας (70' Ν. Χριστόπουλος), Τ. Κωστόπουλος (90' Γράψας)
ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ : Βουκελάτος, Κουτσούκος, Παναγιωτόπουλος (46' Κανελλόπουλος), Σπυρόπουλος (64' Ζαφειράκης), Γ. Σέζας, Δ. Σέζας (70' Καλογερόπουλος), Μπανταδάκης, Σεράφης, Κατσιούρας, Διαμαντόπουλος, Ραμαντάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου