Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

7η Αγωνιστική : Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ζαβλάνι/Αίας 2-0 : Φρέναρε...και πρώτη ήττα

Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ζαβλάνι/Αίας 2-0 (18’ Βετούλας, 69’ Ευαγγέλου)
Αποβολή : 69’ Μπάκας
Διαιτητής : Κώστας Ανδριανός

Ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς ήταν η ομάδα που κατάφερε να σπάσει το απόλυτο των νικών για το Ζαβλάνι/Αίας, αφού στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι στο γήπεδο της Αγυιάς εμφανίσθηκε ανώτερος και πέτυχε μια δίκαιη νίκη με 2-0.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες, ευκαιρίες και δύο πολύ όμορφα τέρματα από πλευράς γηπεδούχων.

Το Ζαβλάνι/Αίας ήταν αυτό που απείλησε πρώτο στο παιχνίδι, όταν στο 13' λεπτό ο Γιαννικόπουλος εξουδετέρωσε το αριστερό δυνατό σουτ του Κωστόπουλου.

Στο 18' λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σουτ-φωτοβολίδα του Βετούλα εκτός περιοχής, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αγοράκη για το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την ομάδα της Αγυιάς.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι σε τετ α τετ του Λάππα για να κάνουν το 2-0.

Στο 25' το Ζαβλάνι/Αίας απάντησε με την κεφαλιά του Κατσαίτη να περνάει άουτ, ενώ ο Πανιώνιος/Αχιλλέας είχε νέα καλή ευκαιρία με το σουτ του Μπάκα να εξουδετερώνει από το αριστερό του γάμα ο Αγοράκης.

Στο β' μέρος το Ζαβλάνι/Αίας προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας μεγάλη ευκαιρία να τα καταφέρει με τον Κούντα στο 55' λεπτό, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 60' λεπτό το Ζαβλάνι/Αίας διαμαρτύρεται για την φάση του απευθείας κόρνερ του Γκλαβά, θεωρόντας ότι η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη την γραμμή, ενώ στο 65' υπάρχουν νέες διαμαρτυρίες για πέναλτι επάνω στον Κατσαίτη.

Στο 65' είναι η σειρά του Πανιώνιου/Αχιλλέα να διαμαρτυρηθεί για παράβαση πέναλτι επάνω στον Λάζαρη, ενώ λίγα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι σε ωραία αντεπίθεση άλλαξαν όμορφα την μπάλα, με τον Ευαγγέλου να βρίσκεται μόνος του στην γραμμή της περιοχής και με εξαιρετικό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζαβλανίου/Αίας για το 2-0, ενώ στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε ο Μπάκας με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο 78' λεπτό της αναμέτρησης και σε μια εναέρια μονομαχία μεταξύ του Χατίγια και του Ευαγγέλου, οι δύο ποδοσφαιριστές βρήκαν κεφάλι με κεφάλι με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου/Αχιλλέα να τραυματισθεί σοβαρά στην μύτη. Η πρώτη διάγνωση έδειξε ότι την έσπασε.

Τελικό αποτέλεσμα το 2-0, που σήμανε την πρώτη ήττα του Ζαβλανίου/Αίας στο πρωτάθλημα, με την κορυφή να παίρνει πλέον φωτιά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Γιαννικόπουλος, Ραμαντάνης, Μπάκας, Κάππας, Αβραμόπουλος, Ευαγγέλου (78’ Ανδριέλος), Λάππα (83’ Γεωργίου), Λάζαρης, Θεοδωρακόπουλος (46’ Ανδρεόπουλος), Βετούλας, Μπουχάγιερ (86’ Γιαχαλής).
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος Κ., Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια, Τσεκούρας (65’ Δημητρόπουλος), Γκλαβάς, Κατσαϊτης, Κούντας (83’ Χριστόπουλος Ν.), Κωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου