Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Κύπελλο Ερασιτεχνών : Ζαβλάνι/Αίας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-2 : Δίκαιος αποκλεισμός

Ζαβλάνι/Αίας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-2 (63’ 83’ Φράγκος)
Διαιτητής : Κώστας Ανδριανός

Καλύτερη η Αναγέννηση Ψαθοπύργου, πέρασε το εμπόδιο του Ζαβλανίου/Αίας, επικρατώντας με δύο τέρματα του Ν. Φράγγου που είχε περάσει ως αλλαγή και περνώντας στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι νικητές είχαν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο, αλλά τελικά χρειάστηκαν να περάσουν 63' λεπτά για να καταφέρουν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος και να απλοποιήσουν την κατάσταση στην συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι του Κ. Αθανασόπουλου που αγωνίσθηκαν με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους, είχαν και αυτοί τις δικές τους καλές στιγμές να προηγηθούν, αρχικά στο 35' με το σουτ του Καρπάνου που πέρασε έξω και στο β' μέρος με το πλασέ του Γκλαβά και την κεφαλιά του Δημητρόπουλου.

Οι νικητές είχαν απειλήσει στο 20' με το πλασέ του Παπαδόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Αγοράκης.

Τελικά όπως προαναφέραμε, ο Ν. Φράγγος με δύο προσωπικά του τέρματα έδωσε την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του Ψαθοπύργου, η οποία μέχρι και το τέλος του αγώνα είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα ακόμα

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Δημητρόπουλος, Τσεκούρας (72’ Καπετανάκος), Καρπάνος, Λιβαθινόμουλος (46’ Κωστόπουλος), Γράψας (42’ λ.τ. Κούντας), Γκλαβάς (77’ Φουρκιώτης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Σέρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδόπουλος Ν., Κουρινός, Στούπας (46’ Τσαμτσούρης), Ντούνης, Ρηγάτος (55’  Καψάλης), Παπαχαραλάμπους, Γογγολίδης (46’ Πελεκάνος), Γκανιάς, Παπαδόπουλος Π. (46’ Φράγκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου