Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

9η Αγωνιστική : Ολυμπιακός-Ζαβλάνι/Αίας 2-2 : "Αυτοκτόνησε" στις καθυστερήσεις


Oλυμπιακός Πατρών-Ζαβλάνι/Αίας 2-2 (57΄ Βγενόπουλος, 91΄ Β. Καράμπελας / 29΄Π.Κωστόπουλος, 74΄ Κατσαίτης)
Διαιτητής : Ευάγγελος Σαφαρίκας

«Αυτοκτόνησε» στις καθυστερήσεις το Ζαβλάνι/Αίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πατρών στα Ζαρουχλεϊκα, αφού κράταγε την νίκη μέχρι το 91’ λεπτό με την οποία θα μπορούσε να πατήσει και πάλι την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση και έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας χωρίς νίκη για 3ο σερί αγώνα.
Η ομάδα του Κώστα Αθανασόπουλου αγωνίσθηκε με πολλές ελλείψεις, ωστόσο είχε τον έλεγχο του αγώνα και δικαιούταν να φτάσει στην νίκη, έχοντας συνολικά πολλές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια.
Το σκορ άνοιξε στο 29΄ λεπτό ο Παναγιώτης Κωστόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ λίγο πιο πριν ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε σημαδέψει το κάθετο δοκάρι του Κατσουράνη.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βγενόπουλου, αλλά το Ζαβλάνι/Αίας έκανε το 1-2 στο 74’ λεπτό με το γυριστό σουτ του Κατσαϊτη μέσα από την περιοχή.
Στο 80’ ο Χατίγια με εξαιρετικό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 85’ ο Κωστόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει με μακρινό σουτ τον Κατσουράνη, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά.
Στο 88’ ο Γκλαβάς εντελώς αμαρκάριστος έστειλε την κεφαλιά που επιχείρησε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσουράνη, με την μπάλα να «τιμωρεί» τους κυανέρυθρους στο 91’ λεπτό, όταν σε φάουλ και γέμισμα του Βγενόπουλου από την σέντρα, ο Καράμπελας πετάχτηκε με προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας τον αγώνα και δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.: Κατσουράνης, Ν.Δημόπουλος, Βγενόπουλος, Τζουβέκας, Παπαγεωργίου, Π.Δημόπουλος, Γ.Δημόπουλος, Πουρνατζής, Δ.Καράμπελας, Β.Καράμπελας, Μουσχής.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Ρούσης, Κ.Κωστόπουλος, Κ. Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος,  Χατίγια, Ν.Χριστόπουλος (71΄ Γκουλιώνης), Γκλαβάς, Κατσαίτης, Κούντας, Π.Κωστόπουλος.
Φωτογραφικό Υλικό από τον αγώνα










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου