Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

5η Αγωνιστική : Δάφνη-Ζαβλάνι/Αίας 1-3 : Μόνο του...στην κορυφή


Δάφνη Πατρών-Ζαβλάνι/Αίας 1-3 (62΄ πεν. Μαντούκας / 9', 25΄ Κατσαίτης, 94΄Τσεκούρας)
Διαιτητής : Ασπρουλόπουλος

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα το Ζαβλάνι/Αίας, αφού κατάφερε να συνεχίσει με το απόλυτο των νικών και να περάσει από τα Ζαρουχλεϊκα κερδίζοντας την Δάφνη με 1-3.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση, η οποία αρχικά ξεκίνησε από τους δύο τραυματισμούς στο κεφάλι των Μαντούκα και Δημητρόπουλου (ο 2ος αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σκίσιμο στο φρύδι) αλλά και από την απόφαση του κ. Ασπρουλόπουλου να δώσει πέναλτι στους γηπεδούχους στο 60' λεπτό, παράβαση την οποία αμφισβητούν οι φιλοξενούμενοι και ισχυρίζονται ότι έγινε εκτός περιοχής.

Μόλις στο 9' λεπτό οι πρωτοπόροι του β' ομίλου της Β' Κατηγορίας, κατάφεραν να προηγηθούν με το σουτ του Κατσαϊτη, το οποίο ξεγέλασε τον Πολυδωρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 15' μάλιστα είχαν καλή ευκαιρία να φτάσουν στο 0-2, όταν η μπάλα βρήκε σε κόντρες το αριστερό κάθετο δοκάρι της Δάφνης.

Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 20' λεπτό με τον Αγοράκη να διώχνει το σουτ από τα δεξιά του Κωστόπουλου, ενώ στο 25' το Ζαβλάνι/Αίας έκανε δύο τα τέρματα τους και πάλι με πρωταγωνιστή τον Ανέστη Κατσαϊτη, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο β' μέρος το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 60' λεπτό, όταν ο Ασπρουλόπουλος αρχικά έδωσε φάουλ εκτός περιοχής αλλά ο επόπτης του υπέδειξε να δείξει την εσχάτη των ποινών, με την Δάφνη να μειώνει σε 1-2.

Το Ζαβλάνι/Αίας είχε μεγάλη στιγμή να πετύχει ακόμα ένα τέρμα με την κεφαλιά του Χατίγια να φεύγει άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγάλη πίεση για την ισοφάριση, χάνοντας αρχικά ευκαιρία με το φάουλ του Βαγγελάτου που μπλόκαρε ο Αγοράκης και στην συνέχεια την κεφαλιά του Μαντούκα που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά παρά την πίεση της Δάφνης, οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να πετύχουν στις καθυστερήσεις ακόμα ένα τέρμα με τον Τσεκούρα, φεύγοντας με τους τρείς βαθμούς της νίκης και απολαμβάνοντας πλέον μόνοι πρώτοι την κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΑΦΝΗ: Πολυδωρόπουλος, Μαντζαβίνος (46΄ Βαγγελάτος), Στεφανόπουλος (65΄ Γιάννης), Φραντζής, Χριστοφοράτος, Μαντούκας, Νικόλας, Μανωλίδης, Γαλάνης (81΄ Βλάχος), Τσιχλιάς, Κωστόπουλος.
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια, Π. Κωστόπουλος, Δημητρόπουλος (49΄ Τσεκούρας), Κατσαίτης (59΄Παρασκευόπουλος), Κούντας (51΄ Κ. Κωστόπουλος), Γκλαβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου