Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

6η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Αχαϊκός 3-2 : Έκανε το 6 στα 6

Ζαβλάνι/Αίας-Αχαϊκός 3-2 (19’ πεν. Π. Κωστόπουλος, 37 Κατσαΐτης , 70’ Χριστόπουλος / 27’ Βίτσος, 75’ Μπούμπαλης)
Διαιτητής : Βασίλης Διαμαντόπουλος (Οικονόμου-Χατζιράϊ)

Με το απόλυτο των νικών συνέχισε το Ζαβλάνι/Αίας, κερδίζοντας και τον Αχαϊκό με 3-2 και κάνοντας το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα, όντας η μοναδική ομάδα χωρίς απώλεια στο πρωτάθλημα.
Με την νίκη αυτή, οι "κυανέρυθροι" παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

Σε ένα όμορφο αγωνιστικά παιχνίδι, οι πρωτοπόροι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19' με πέναλτι του Τάκη Κωστόπουλου, παράβαση την οποία είχε κερδίσει ο ίδιος σε χέρι του Σπηλιωτόπουλου.
Λίγα λεπτά πιο πριν είχαν απειλήσει με το πλασέ του Κατσαίτη στο 15' λεπτό που έδιωξε σωτήρια ο Μπεκιάρης.

Στο 27' λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αφού ο Βίτσος με εξαιρετική ενέργεια πλάσαρε άψογα τον Αγοράκη, με την μπάλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι και στην συνέχεια τα δίχτυα για το 1-1.

Μάλιστα είχαν καλή στιγμή στο 30' λεπτό να προηγηθούν, με το απευθείας σουτ του Ψαρρά να φεύγει άουτ.

Στο 37' λεπτό ο Κατσαίτης πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα με γυριστό σουτ και μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Γκλαβά.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, το Ζαβλάνι/Αίας είχε δύο απίστευτες ευκαιρίες να σκοράρει σε προσωπικές ενέργειες του Γκλαβά, κάτι που τελικά έκανε στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 70' λεπτό, όταν ο Χριστόπουλος από αριστέρα δέχθηκε την καταπληκτική πάσα του Κατσαϊτη και με όμορφο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 75' λεπτό μετά την σέντρα του Βίτσου από δεξιά, ο Μπούμπαλης με πλασέ μείωσε σε 3-2.

Παρά την πίεση του Αχαϊκού μέχρι την λήξη για να φτάσει στην ισοφάριση, οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη και ακόμα ένα σημαντικό "τρίποντο" στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιούν.  
  
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια (62’ Δημητρόπουλος), Τσεκούρας (90’ Γράψας), Γκλαβάς, Κατσαΐτης, Κούντας (86’ Κ. Κωστόπουλος), Π. Κωστόπουλος.
ΑΧΑΪΚΟΣ: Μπεκιάρης, Παναγιωτακόπουλος (76’ Ζησιμόπουλος), Σπηλιωτόπουλος, Σκόνδρας, Φωτόπουλος, Παπαζαφείρης, Μπούμπαλης, Ν. Ψαρράς, Βίτσος, Μπαστούλης (85’ Κατσιάδας), Αγγελόπουλος (58’ Ζιάκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου