Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

11η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-ΑΕ Πάτρα 0-5 : Όλα έγιναν και πάλι "λάθος"


Ζαβλάνι/Αίας-ΑΕ Πάτρα 0-5 (2, 15’, 30’ Παναγόπουλος, 8’ Ρηγόπουλος, 74’ Μπίρμπας)
Διαιτητής : Νίκος Χρονάς (Καραβασίλης-Τζούνης)
Δεν τα κατάφερε για 5η σερί αγωνιστική η ομάδα του Ζαβλανίου/Αίας, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕ Πάτρα 2005 και πέφτοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα παρατάχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι με σοβαρά προβλήματα απουσιών και τραυματισμών, γεγονός που επηρέασε και πάλι την αγωνιστική της εικόνα. Αν συνυπολογίσει κανείς και την κάκιστη ψυχολογία από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, το δύσκολο πρόγραμμα που έχει συμπέσει πάνω στις σοβαρές απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών, η ομάδα έχει πλέον να ξεπεράσει έναν «γολγοθά» και θα πρέπει να σηκώσει γρήγορα και πάλι το κεφάλι της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο 2’ λεπτό ο Παναγόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Ζαβλανίου/Αίας και το λάθος του πορτιέρο Αγοράκη (φώναξε λανθασμένα στον Κακούρη που άφησε την μπάλα)και με προβολή στο κενό τέρμα άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 8’ ο Ιωακειμίδης βρήκε ωραία τον Ρηγόπουλο από τα αριστερά, ο οποίος πλάσαρε εύκολα για το 0-2.
Στο 10’ ο Παναγόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Αγοράκη, ενώ στο 12’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν, όταν σε σουτ του Κωστόπουλου η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Θανόπουλου και στην επαναφορά και σε κενή εστία, ο Γκουλιώνης έστειλε την μπάλα άουτ. Φάση «δείγμα» της κακής ψυχολογίας που όπως προαναφέραμε βρίσκεται η ομάδα.
Στο 15’ ήρθε και πάλι ο Παναγόπουλος με εξαιρετικό σουτ στην γωνία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 30’ έκανε το 0-4.
Στο 60’ ο Πουρνατζής έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Αγοράκη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ, ενώ στο 70’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κωστόπουλου από τον Θανόπουλο.
Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Μπίρμπας, όταν πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση με τα πόδια του Αγοράκη στο πλασέ του Πουρναντζή και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ολοκληρώνοντας την επιβλητική εμφάνιση της νεανικής ομάδας του Γιάννη Βογιατζή.
Το «σταυροδρόμι» είναι δύσκολο και ακολουθεί ακόμα ένας σημαντικός αγώνας, εκτός έδρας με το ΑΠΣ Πάτραι. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω αλλά να δούμε μπροστά και να ξαναφέρουμε όλοι μαζί την ομάδα στις επιτυχίες. 
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Γκουλιώνης, Χριστόπουλος Κ., Κακούρης, Ασημακόπουλος, Δημητρόπουλος (70' Κ. Κωστόπουλος), Τσεκούρας, Γκλαβας, Π. Κωστόπουλος, Κούντας (46' Φλωράτος), Γράψας (63’ Φουρκιώτης).
ΠΑΤΡΑ 2005: Θανόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Σαλάγας (70’ Ντάρμας), Νάσης, Αγκαράι, Πουρνατζής, Ιωακειμίδης (80’ Γκολφινόπουλος), Τσιούστας, Παναγόπουλος, Παπαπέτρος (63’ Μπίρμπας), Ρηγόπουλος (52’ Παπαθανάσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου