Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

13η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Μέγας Δικέφαλος 1-0 : Γίνεται πάλι...ο εαυτός του


Ζαβλάνι/Αίας-Μέγας Δικέφαλος 1-0 (23΄ Κούντας)
Διαιτητής : Γ. Καλύβας

Το Ζαβλάνι/Αίας κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από 6 ολόκληρες αγωνιστικές χωρίς το «τρίποντο», κερδίζοντας τον Μέγα Δικέφαλο με το «αγχωτικό» 1-0.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, αλλά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, έχοντας όμως αρκετή «φλυαρία» στην τελική προσπάθεια.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10’ με τον Κατσαμπούνι να αποκρούει με διπλή προσπάθεια του σουτ του Γκλαβά, ενώ στο 23’ οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με όμορφο σουτ του Γιώργου Κούντα στο «γάμα» της εστίας του Μέγα Δικέφαλου.

Η πίεση για ένα 2ο τέρμα συνεχίστηκε από πλευράς γηπεδούχων, με τον Κωστόπουλο στο 30’ να βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Κατσαμπούνι, αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 35’ η κεφαλιά του Π. Φλωράτου αποκρούστηκε τελευταία στιγμή από τους αμυνόμενους πριν καταλήξει στα δίχτυα, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του α’ μέρους ανήκει και πάλι στον Κωστόπουλο, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έχασαν και πάλι σημαντικές ευκαιρίες να «καθαρίσουν»¨το παιχνίδι, το οποίο είχε αγχωτικό φινάλε.

Στο 55’ ο Κωστόπουλος δεν μπόρεσε σε νέο τετ α τετ να νικήσει τον Κατσαμπούνι, ενώ ο πορτιέρο του Μέγα Δικέφαλου είχε μια πολύ μεγάλη απόκρουση στο 61’ και στο πλασέ του Φλωράτου.

Στο 75’ ο Κωστόπουλος σούταρε από τα πλάγια, ο Κατσαμπούνι απόκρουσε και η μπάλα στην συνέχεια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 80’ του σουτ του Γκλαβά πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψε να κάνουν την «ζημιά», όταν ο Τσώνης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να γλιστρά στο βρεγμένο τερέν αλλά τον Αγοράκη να μπλοκάρει σταθερά.

Τελικά το τελευταίο σφύριγμα του πολύ καλού κ. Καλύβα, βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ζαβλανίου/Αίας, η οποία φαίνεται να ξαναβρίσκει το καλό εαυτό της στα τελευταία παιχνίδια.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακουρής, Ασημακόπουλος, Χατίγια, Γκλαβάς, Κούντας, Τσεκούρας (91΄Γκουλιώνης), Φλωράτος (65΄ Γράψας), Π. Κωστόπουλος.

ΜΕΓΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ: Κατσαμπούνι, Κουτσουμπελίτης, Καρπάνος, Χρονόπουλος, Χατζηπαναγιώτου, Χασαπόγιαννης, Τσώνης, Πάνας, Κυριακόπουλος (58΄ Καραγιάννης), Κακαφώνης, Μπακερτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου