Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

12η Αγωνιστική : ΑΠΣ Πάτραι-Ζαβλάνι/Αίας 2-2 : Εν ψυχρώ....εκτέλεση (photos)

ΑΠΣ Πάτραι-Ζαβλάνι/Αίας 2-2 (17' Δημητρόπουλος, 95' πεν. Σταυρόπουλος / 10', 65' Χατίγια)
Διαιτητής : Λ. Τζαγκαράκης

Δύναμη ψυχής επέδειξε σήμερα το Ζαβλάνι/Αίας, αφού κατάφερε να κάνει μια σπουδαία εκτός έδρας εμφάνιση απέναντι στο Πάτραι, χάνοντας μόλις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων την ευκαιρία να φύγει με το μεγάλο "διπλό", χάρη στην απόφαση του κ. Τζαγκαράκη να σφυρίξει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 95' λεπτό της συνάντησης.

Με τον Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη να κάνει "πρεμιέρα" στον πάγκο του Ζαβλανίου/Αίας, οι φιλοξενούμενοι πήγαν να κάνουν την έκπληξη της αγωνιστικής και να φύγουν με τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Στο 10' λεπτό και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκλαβά, ο Χατίγια με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε μετά από 7 λεπτά, όταν σε σέντρα από τα αριστερά του Γεωργικόπουλου, ο Δημητρόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Αγοράκη και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Φάση για την οποία το Ζαβλάνι/Αίας διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ.

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πάλι να πάρουν "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Χατίγια με πλασέ στο 65' λεπτό έκανε το 1-2.

Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να "καθαρίσουν" το παιχνίδι, στο σουτ του Γκλαβά που έφυγε λίγο άουτ, στο φάουλ του Κούντα και την απόκρουση του Παπατάσσου, με την μεγαλύτερη όλων να είναι το χαμένο τετ α τετ στο 83 του Γράψα, με τον πορτιέρο του Πάτραι να κρατάει ζωντανή την ομάδα του.

Στο 84 ο Παναγάκης εκτέλεσε το φάουλ, με τον Αγοράκη να μπλοκάρει, ενώ ένα λεπτό μετά, το σουτ του Ρουγκάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω.

Στο 87' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Ασημακόπουλου μέσα στην περιοχή, με τον Τζαγκαράκη να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ στο 95' φτάνουμε στην φάση που οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δημητρόπουλου από τον Κωστόπουλο. Μια φάση η οποία σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά του Ζαβλανίου/Αίας.

Στην εκτέλεση του πέναλτι ο Σταυρόπουλος νίκησε τον Αγοράκη και έκανε το τελικό 2-2.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ : Παπατάσσος, Πόγκας, Γεωργικόπουλος, Δημητρόπουλος, Σταυρόπουλος, Φατούρος (73' Βούλγαρης), Παληγεώργος, Ρόζος, Κουργιαλής (66' λ.τ. Βαρζελιώτης), Παναγάκης, Ρουγκάλας
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Αγοράκης, Φάνης, Κ. Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια, Γκλαβάς, Κούντας, Τσεκούρας (79' Γράψας), Φλωράτος (57' Δημητρόπουλος), Τ. Κωστόπουλος (92' Κ. Κωστόπουλος)












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου