Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

14η Αγωνιστική : Απόλλων Εγλυκάδας-Ζαβλάνι/Αίας 1-1 : Άξιζε την νίκη

Απόλλων Εγλυκάδας-Ζαβλάνι/Αίας 1-1 (47' Μανιάτης / 75' Κωστόπουλος)
Διαιτητής : Δημήτρης Αλεξόπουλος

Ισόπαλο με 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλων Εγλυκάδας, αναδείχθηκε το Ζαβλάνι/Αίας, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης, αφού στο μεγαλύτερο μέρος αυτού ήταν καλύτερο και με πιο κλασσικές ευκαιρίες.

Οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με πολλές και σημαντικές ελλείψεις λόγω των εορτών, ωστόσο δεν τις εμπόδισε να προσφέρουν όμορφο θέαμα.

Οι φιλοξενούμενοι του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 10' λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Τσεκούρα σε τετ α τετ που απέκρουσε σωτήρια ο Παλαιοθόδωρος.

Η απάντηση του Απόλλωνα ήρθε με το καλό σουτ του Σουγλέρη που έφυγε λίγο άουτ, ενώ το Ζαβλάνι/Αίας είχε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με το καλό φάουλ του Κούντα στο 25' που έδιωξε σε κόρνερ ο Παλαιοθόδωρος.

Στο 35' ήταν η σειρά του Φάνη να χάσει μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν βήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο β' μέρος ο Απόλλων Εγλυκάδας ξεκίνησε ιδανικά και μόλις στο 47' κατάφερε να προηγηθεί έπειτα από σέντρα του Σουγλέρη και κεφαλιά του Μανιάτη, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι σε ένα αρκετά καλό δεκάλεπτο, είχαν ακόμα δύο σπουδαίες ευκαιρίες να "καθαρίσουν" το παιχνίδι, αρχικά με το σουτ του Βρύνια που έφυγε άουτ και στην συνέχεια με την πολύ καλή απέκρουση του Κ. Αγοράκη στο δυνατό σουτ του Δημητρακόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 65' λεπτό, όταν ο Φλωράτος με κεφαλιά και μετά την όμορφη σέντρα του Τσεκούρα, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά στο 75' λεπτό κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με ατομική ενέργεια του Π. Κωστόπουλου από τα αριστερά, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80' λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρόνται για μια δύσκολη φάση ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, όταν στην εξαιρετική απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σουγλέρη, ο Αγοράκης έδιωξε με υπερένταση με τις γροθιές του. Δύσκολη φάση, με τον διαιτητή κ. Αλεξόπουλο πάντως να είναι κοντά σε αυτή και να έχει ξεκάθαρη άποψη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Παλιοθόδωρος, Γαλάνης (88' Μπερτσουκλής), Φωτακόπουλος, Κώστας, Δρογγίτης, Καφεντζής, Μυρώνης (65' Σώζος), Βρύνιας, Μανιάτης, Σουγλέρης, Δημητακόπουλος
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης, Ασημακόπουλος, Χατίγια, Φάνης, Κούντας, Τσεκούρας, Φλωράτος (81' Γράψας), Π. Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου