Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

7η Αγωνιστική : Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ζαβλάνι/Αίας 1-2 : Ένα τεράστιο "εξάποντο"


Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ζαβλάνι/Αίας 1-2 (43’ Μούγκουλης / 19’ Κωστόπουλος, 33’ Καλογερόπουλος)
Διαιτητής :  Πετρόπουλος (Βασιλόπουλος-Παναγιωτόπουλος)
Τεράστια νίκη που είναι και η «πρώτη» του στο πρωτάθλημα σημείωσε το Ζαβλάνι/Αίας, αφού κατάφερε να επιβληθεί του Πανιώνιου/Αχιλλέα με 1-2 και να φτάσει τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα μετά την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Δαβουρλή, αλλά κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα να πάρει το σημερινό παιχνίδι, ενώ μεσοβδόμαδα είχε πάρει και μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Θύελλα Αιγίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο τα «σύννεφα» που δημιουργήθηκαν μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι τυπικά φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο α’ μέρος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αν και η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Πανιώνιο/Αχιλλέα και στο πλασέ του Ανδρεόπουλου που πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.
Στο 19’ λεπτό ο Κωστόπουλος έφυγε σε αντεπίθεση από τα αριστερά και μετά από καταπληκτική μπαλιά του Λάππα, βρέθηκε απέναντι από τον Τσάκωνα και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για το 0-1.
Στο 33’ λεπτό ήταν η σειρά του Καλογερόπουλου να βρει δίχτυα, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Τσάκωνα και πλασάροντας στην δεξιά του γωνία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη.
Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 43’ λεπτό ο Μούγγουλης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Αγοράκη, με τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων να έχει μια μικρή ευθύνη λόγω της απόστασης που είχε το φάουλ.
Στο επόμενο λεπτό όμως ήταν η φάση που ο Αγοράκης «νίκησε» τον έμπειρο επιθετικό του Πανιώνιου/Αχιλλέα, ο οποίος μετά την πάσα του Νάτση βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο του Ζαβλανίου/Αίαντα, ο οποίος με εντυπωσιακά «ρεφλέξ» στην αριστερή του γωνία κράτησε το 1-2 υπέρ της ομάδας του.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ουσιαστικά είχαν απλά την κατοχή της μπάλας και δεν απείλησαν ιδιαίτερα την άμυνα του Ζαβλανίου/Αίαντα.
Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας προσπάθησε με σέντρες και πολλά γεμίσματα να φτάσει σε κάποιο γκόλ, αλλά είτε οι αμυντικοί του Ζαβλανίου/Αίαντα είτε ο πορτιέρο τους, «καθάριζαν» όλες τις φάσεις ψηλά χωρίς να απειλούνται.            
Μάλιστα στο 89’ λεπτό ο Καλογερόπουλος λίγο έλλειψε να κάνει το 1-3, όταν σε αντεπίθεση από τα δεξιά, το σουτ που επιχείρησε «έγλυψε» το δεξί κάθετο δοκάρι του Ανδρέα Τσάκωνα.
Τεράστια νίκη για το Ζαβλάνι/Αίαντα που το φέρνει στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ πλέον ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 11η θέση με 3 βαθμούς.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Κ. Λάζαρης): Τσάκωνας, Κόκας (41’ Κουλούρης), Γεωργίου, Μανούσος, Σκιαδάς, Μακρής, Παπαχαραλάμπους, Ευαγγέλου (34’ Ζήκος), Νάτσης, Μούγκουλης (81’ Μάγκος), Ανδρεόπουλος
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Αγοράκης, Ντούλιας (59’ Νικολόπουλος), Γκλαβάς, Γ. Δημητρόπουλος, Χαλκιόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Καλογερόπουλος (87’ Χριστόπουλος), Αναγνώστης, Λάππας, Κούντας (82’ Καφεντζής), Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου