Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

9η Αγωνιστική : Δρέπανο-Ζαβλάνι/Αίας 1-2 : Διπλό.....και 8η θέση


ΑΕ Δρεπάνου-Ζαβλάνι/Αίας 1-2 (87’ Παπαδιονυσίου / 62’ 65’ Καλογερόπουλος)
Αποβολή : 65’ Κωστόπουλος
Διαιτητής : Μακρυπόδης (Χρ. Τσιρογιάννης – Παπαδιονυσίου)

Τεράστια νίκη πέτυχε το Ζαβλάνι/Αίας μέσα στο Προάστιο επί του Δρεπάνου, αποδεικνύοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται τις τελευταίες τρείς αγωνιστικές, παραμένοντας αήττητο και έχοντας μαζέψει συνολικά 7 βαθμούς, φτάνοντας πλέον τους 9 συνολικά στο πρωτάθλημα και σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες, με συνεχόμενο δυνατό αέρα και ψιλόβροχο, κάτι που δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που παρόλο αυτό κατάφεραν να προσφέρουν καλό θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Προαστίου.

Μόλις στο 2’ λεπτό ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ στον Πήλιουρα, ενώ η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στους φιλοξενούμενους, όταν από την σέντρα του Κωστόπουλου από τα αριστερά, ο Καλογερόπουλος με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Σγούρα.

Στο 15’ λεπτό είχαμε πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Παπαδιονυσίου μέσα από την περιοχή να διώχνει σε κόρνερ ο Αγοράκης, ενώ στο 25’ λεπτό ο έμπειρος φορ του Δρεπάνου είχε ακόμα μια καλή στιγμή, όταν στο γυριστό σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του πορτιέρο του Ζαβλανίου/Αίαντα, πριν επιστρέψει στα χέρια του για να τελειώσει η φάση.

Η απάντηση του Ζαβλανίου/Αίαντα ήρθε στο 35’ λεπτό, όταν στο καταπληκτικό σουτ του Δ. Δημητρόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε εκτός γραμμής τέρματος.

Στο 37’ είχαμε νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν την κεφαλιά του Πήλιουρα σχεδόν σε κενή εστία, κατάφερε να μπλοκάρει πριν περάσει την γραμμή ο Αγοράκης, στον οποίο στην συνέχεια της φάσης σφυρίχτηκε και φάουλ από τον κ. Μακρυπόδη.

Στο 41’ λεπτό ο Αγοράκης έδιωξε εκ νέου εντυπωσιακά σε κόρνερ το καλό σουτ του Οικονομόπουλου, ενώ η τελευταία καλή στιγμή του α’ μέρους ανήκει στους γηπεδούχους, με το σουτ του Οικονομόπουλου να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ζαβλανίου/Αίαντα.

Στο β’ μέρος το Ζαβλάνι/Αίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 62’ λεπτό με δυνατό σουτ του Καλογερόπουλου, το οποίο πήγε με υψηλή ταχύτητα και λόγω του ανέμου στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Σγούρα.

Ένα λεπτό μετά και έπειτα από σέντρα του Αναγνώστη, ο Σγούρας δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, αλλά ο Κωστόπουλος που καραδοκούσε έστειλε την μπάλα άουτ και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Αυτό τελικά το έκανε και πάλι ο Νάσος Καλογερόπουλος στο 65’ λεπτό, ο οποίος με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα και πάλι στην δεξιά γωνία του Σγούρα για το 0-2.

Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κωστόπουλος, διότι όπως αναγράφεται στο φ.α. «έφτυσε» τον Γιάννη Σγούρα σε μια λογομαχία που είχαν.

Στο 75’ λεπτό είχαμε την τεράστια επέμβαση του Αγοράκη στην κοντινή κεφαλιά του Παπαδιονυσίου, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο ματς, κάτι που τελικά έγινε στο 87’ και πάλι με κεφαλιά του Παπαδιονυσίου, χρονικό σημείο που δεν ήταν αρκετό για να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα του Βασίλη Μπιρλή, ο οποίος έκανε σήμερα ντεμπούτο στον πάγκο αυτής.

Μεγάλη νίκη για το Ζαβλάνι/Αίας η οποία και αυτή είναι «εξάποντο» και πολύ σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΡΕΠΑΝΟ (Β. Μπιρλής): Σγούρας, Μητρόπουλος, Τσάκας, Πετρόπουλος (90’ Χαρδαλιάς), Νταλαμάρας, Καρέλας, Πήλιουρας (46’ Φραντζής), Αγγελόπουλος, Οικονομόπουλος, Παπαδιονυσίου, Καττές

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Αγοράκης, Ντούλιας (62’ Χριστόπουλος), Γκλαβάς, Γ. Δημητρόπουλος, Χαλκιόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Καλογερόπουλος, Αναγνώστης, Λάππα (73’ Κουτούλας), Κούντας (84’ Καφεντζής), Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου