Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

8η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Θύελλα Αιγίου 0-0 : Βαθμός από χρυσάφι (photos)

Ζαβλάνι/Αίας-Θύελλα Αιγίου 0-0
Διαιτητής : Φωκάς (Παπαδημητρίου-Νούλας)
Βαθμό «χρυσάφι» κατάφερε να αποσπάσει κόντρα στην Θύελλα Αιγίου το Ζαβλάνι/Αίας, το οποίο καταφέρνει μέσα σε διάστημα σχεδόν 2 εβδομάδων να μείνει αήττητο απέναντι στην εξαιρετική Αιγιώτικη ομάδα.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλά στημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να αποκρούσουν με επιτυχία οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια της Θύελλας, παίρνοντας ένα πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια.
Μόλις στο 5’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή, όταν το φάουλ του Διαμαντόπουλου από τα αριστερά, απέκρουσε με επιτυχία ο Κατσαμπέκης.
Στο 20’ λεπτό το Ζαβλάνι/Αίας απάντησε με την καλή πάσα του Γκλαβά στον Κωστόπουλο, το σουτ του οποίου κόντραρε την τελευταία στιγμή στα πόδια του Παπαδόπουλου, πριν γίνει επικίνδυνο για την εστία του Ασημακόπουλου.
Στο 28’ λεπτό είχαμε νέο σουτ του Διαμαντόπουλου εκτός περιοχής, το οποίο δεν ανησύχησε τον Κατσαμπέκη που μπλόκαρε σταθερά, ενώ στο 30’ λεπτό ο επιθετικός της Θύελλας «τσίμπησε» την μπάλα από τον Γ. Δημητρόπουλο, αλλά το αριστερό σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ.
Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Π. Μητρόπουλος επιχείρησε με σουτ εκτός περιοχής να νικήσει τον Κατσαμπέκη, ο οποίος ήταν και πάλι στο σωστό σημείο και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ ο νεαρός πορτιέρο του Ζαβλανίου/Αίαντα έδιωξε στο 58’ λεπτό σε κόρνερ και το καλό σουτ του Μ.Μητρόπουλου.
Ένα λεπτό μετά και στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Παπαδόπουλος έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής για να ανοίξει το σκορ.
Στο 72’ λεπτό το σουτ του Σωτηρόπουλου έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 85’ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γκλαβά για τους γηπεδούχους.
Οι δύο τελευταίες καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες έγιναν στην καθυστερήσεις, αρχικά στο 92’ με την κεφαλιά του Χαλκιόπουλου και στην συνέχεια στο 94’ λεπτό με το σουτ του Μαραγκού που έφυγε άουτ.
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης) Κατσαμπέκης, Νικολόπουλος, Γκλαβάς, Γ. Δημητρόπουλος, Χαλκιόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Καλογερόπουλος (78’ Σουβαλιώτης), Αναγνώστης (93’ Καραβάτσος), Λάππα (84’ Ντούλιας), Κούντας (58’ λ.τ. Καφεντζής), Κωστόπουλος
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκοτσόπουλος, Παπαδόπουλος, Ραμπούσγια, Τζιτζιφάκος, Αρβανίτης, Λιάτος (63’ Μ. Μητρόπουλος), Π. Μητρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (71’ Μαραγκός)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου