Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Κύπελλο : Ήττα με 0-1 και αποκλεισμός από την Νίκη Προαστίου (photos)

Ζαβλάνι/Αίας-Νίκη Προαστίου 0-1 (65’ Καψής)
Διαιτητής : Λάμπρος Τζαγκαράκης

Δεν κατάφερε να περάσει στην δ’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το Ζαβλάνι/Αίας, αφού ηττήθηκε με 0-1 από την Νίκη Προαστίου, γνωρίζοντας την ήττα μετά από σχεδόν ένα μήνα, η οποία σήμανε και αποκλεισμός από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες, αλλά κατάφερε μέχρι το τέλος να είναι μέσα στο παιχνίδι και ιδιαίτερα ανταγωνιστική, απέναντι στην πάρα πολύ καλή ομάδα του Προαστίου.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 5’ λεπτό ο Κατσαμπέκης έδιωξε εντυπωσιακά το καλό σουτ του Δήμα, ενώ η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 15’ με την κεφαλιά του Γκλαβά και μετά το φάουλ του Καλογερόπουλου, να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μποσγανά.

Στο 25’ λεπτό είχαμε νέα σωτήρια επέμβαση του Κατσαμπέκη σε πλασέ του Καψή, ενώ στο 35’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν σε γύρισμα του Δήμα από τα δεξιά σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με την Νίκη να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει πιο κλασσικές ευκαιρίες από το Ζαβλάνι/Αίας, το οποίο είχε σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς.

Στο 55’ ο Καιμακάς είχε εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ, το οποίο πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί «γάμα» του Κατσαμπέκη, ενώ στο 65’ ήρθε το γκολ για την ομάδα του Νίκου Πατρώνη, μετά το εξαιρετικό πλασαριστό σουτ του Καψή από τα αριστερά, το οποίο κατευθύνθηκε στο αριστερό «γάμα» του ανήμπορου να αντιδράσει Κατσαμπέκη.

Στο 72’ λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γ. Δημητρόπουλου ως οφσαίντ, ενώ στο 80’ είχαμε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Καψή και τον πολύ καλό Β. Κατσαμπέκη να διώχνει και πάλι σωτήρια.

Τελικό σκορ το 0-1, με την Νίκη να προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού και τις δύο ομάδες να δίνουν νέο ραντεβού την Κυριακή στο γήπεδο της Αγυιάς για το πρωτάθλημα και την 11η αγωνιστική του.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Κατσαμπέκης, Νικολόπουλος, Καφεντζής (46’ Λάππα), Σουβαλιώτης, Χαλκιόπουλος, Δ. Δημητρακόπουλος, Καλογερόπουλος, Αναγνώστης (88’ Αγοράκης), Φουρκιώτης, Γκλαβάς, Καραβάτσος (46’ Γ. Δημητρόπουλος).

ΝΙΚΗ: Μποσγανάς, Διγγελόπουλος, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Μ. Διαμαντόπουλος (69’ Λίλας), Πατρώνης (80’ Σαρρής), Καψής, Καϊμακάς, Φούντος (62’ Αυγέρης), Δήμας (62’ Παπαθωμάς), Μουστάκας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ






























1 σχόλιο: