Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

11η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Νίκη Προαστίου 0-3 : Εντός έδρας ήττα

Ζαβλάνι/Αίας-Νίκη Προαστίου 0-3 (39’ Καρέλας, 53’ Μουστάκας, 70’ πέν. Σαρρής)
Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος (Μεϊντανάς-Αβραμόπουλος)
Την ήττα μετά από 4 αγωνιστικές που έφευγε με βαθμούς από τον αγωνιστικό χώρο, δέχθηκε σήμερα το Ζαβλάνι/Αίας από την καλύτερη μέσα στο γήπεδο Νίκη Προαστίου.
Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά είχαν απέναντι τους μια ομάδα που αγωνίστηκε καλύτερα και δίκαια έφτασε στην νίκη.
Ακολουθεί μια «τετράδα» πολύ δύσκολων αγώνων για την ομάδα μας, αφού κατά σειρά θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πατρών (εκτός), το Πάτραι (εντός), τον Αετό Πατρών (εκτός) και τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου (εκτός)
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2’ Λάθος στην άμυνα της Νίκης Προαστίου, ο Κωστόπουλος προσπαθεί να επωφεληθεί αλλά δεν προλαβαίνει να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
24’ Πέναλτι σε ανατροπή του Καλογερόπουλου ζητάει το Ζαβλάνι/Αίας, με τον Παπαδόπουλο να είναι κοντά στην φάση και να «κιτρινίζει» για θέατρο τον επιθετικό των γηπεδούχων. Φάση που μάλλον έχει και δίκιο.
32’ Φάουλ για την Νίκη από τα αριστερά, κεφαλιά του Βάσιλα και εύκολο μπλοκάρισμα για τον Κατσαμπέκη.
33’ Μεγάλη φάση για την Νίκη Προαστίου, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χαλκιόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κουτούλας έδιωξε πάνω στην γραμμή πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
35’ Καλό σουτ του Διαμαντόπουλου, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσαμπέκη.
36’ Επέλαση του Μαχαίρα από τα δεξιά, το σουτ που επιχειρεί περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κατσαμπέκη.
39’ ΓΚΟΟΛΛΛ : Παράλληλη πάσα από τα δεξιά του Μαχαίρα προς τον Καρέλα, ο οποίος ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Νίκου Πατρώνη.
41’ Καλό σουτ του Σμπόρα, η μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
43’ Απευθείας σουτ του Αναγνώστη, η μπάλα φεύγει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μποσγανά.
50’ Καλό φάουλ του Γκλαβά, ο Γ. Δημητρόπουλος δεν προλαβαίνει να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
53’ ΓΚΟΟΛΛΛ Κάθετη πάσα από το κέντρο του Καρέλα στον Μαχαίρα, ο οποίος από το ύψος της περιοχής πλασάρει για το 0-2.
55’ Εξαιρετικός συνδυασμός της επιθετικής «τριπλέτας» της Νίκης, το σουτ του Μαχαίρα καταλήγει στην αγκαλιά του Κατσαμπέκη
69’ Πέναλτι σε χέρι του Νικολόπουλου μέσα στην περιοχή κερδίζει η Νίκη Προαστίου
70’ Ο Σαρρής αναλαμβάνει την εκτέλεση και στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κατσαμπέκη, ο οποίος έπεσε σωστά αλλά δεν αποσόβησε το «μοιραίο» για τους γηπεδούχους.
75’ Φάουλ του Σμπόρα, η μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
80’ Φάουλ από αριστερά του Καλογερόπουλου, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μποσγανά
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Κατσαμπέκης, Νικολόπουλος, Γκλαβάς, Χριστόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Καλογερόπουλος (81’ Φουρκιώτης), Αναγνώστης (86’ Καραβάτσος), Λάππα (64’ Καφεντζής), Κουτούλας (60’ Ντούλιας), Κωστόπουλος.
ΝΙΚΗ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Βάσιλας, Καϊμακάς (85’ Παπαδόπουλος), Χαλκιόπουλος, Σαρρής, Πατρώνης, Σμπόρας, Διαμαντόπουλος (73’ Κάτσας), Καρέλας (68’ Αυγέρης), Μουστάκας, Καψής  (77’ Γαλάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου