Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

13η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-ΑΠΣ Πάτραι 0-2 : Βελτιωμένη εικόνα παρά την ήττα


Ζαβλάνι/Αίας-ΑΠΣ Πάτραι 0-2 (33’, 60’ Νικολάι)
Αποβολή : 67’ Καλογερόπουλος
Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Θεοφανόπουλος-Σταυρόπουλος)

Αρκετά βελτιωμένη εικόνα είχε το Ζαβλάνι/Αίας απέναντι στο ΑΠΣ Πάτραι και παρά την ήττα με 0-2 έδειξε «ομάδα» με όλη της σημασία της λέξης που προσπάθησε για το καλύτερο.

Η ήττα βέβαια είναι αυτή που μετράει αλλά είναι σίγουρο ότι με τέτοιες εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο της παραμονής, η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα.

Ακολουθούν δύο ακόμα δύσκολα παιχνίδια με ομάδες της «τετράδας», στα οποία η ομάδα θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PATRAGOAL.GR

7’ Σέντρα του Παπαδάτου, η κεφαλιά του Δημητρακόπουλου περνάει άουτ.

12’ Δυνατό σουτ του Δημητρακόπουλου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Αγοράκης.

17’ Επικίνδυνο φάουλ για το Πάτραι με εκτελεστή τον Μιχαλόπουλο, διώχνει σε κόρνερ με τις γροθιές ο Αγοράκης.

20’ Νέο δυνατό σουτ του Δημητρακόπουλου, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

25’ Καλή ενέργεια του Δημητρακόπουλου, περνάει με όμορφη τρίπλα τον Χαλκιόπουλο αλλά το πλασέ που επιχειρεί διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ ο Αγοράκης.

33’ Καλή ενέργεια του Μιχαλόπουλου από τα αριστερά, «κόβει» την μπάλα στο πέναλτι για τον Νικολάϊ ο οποίος με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για τους «πράσινους» του Αλέξη Σπηλιόπουλου.

37’ Τεράστια ευκαιρία για το Ζαβλάνι/Αίας, όταν ο Αναγνώστης βρήκε τον Κωστόπουλο μέσα στην περιοχή, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαρδάκη.

56’ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι μετά την παράλληλη σέντρα του Δημητρακόπουλου και το πλασέ του Λάβδα που πρόλαβε και έδιωξε με το σώμα του ο Αγοράκης.

57’ Απευθείας σουτ του Κούτουλα έξω από την περιοχή, η μπάλα αρκετά έξω από τα δοκάρια του Μπαρδάκη.

60’ Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, με τον Νικολάι να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και να πλασάρει τον Αγοράκη στην αριστερή του γωνία για το 0-2.

65’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ, όταν στο κόρνερ του Γκλαβά, ο Δ. Δημητρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπαρδάκη.

67’ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Καλογερόπουλο των γηπεδούχων για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

78’ Καλή ενέργεια του Καλαμπόκα, το σουτ που επιχειρεί μπλοκάρει εύκολα ο Αγοράκης.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Αγοράκης, Νικολόπουλος (76’ Χριστόπουλος), Γκλαβάς, Χαλκιόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος (85’ Καραβάτσος), Καλογερόπουλος, Αναγνώστου, Λάππα, Κουτούλας (57’ Κούντας), Κωστόπουλος (73’ Ντούλιας).

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Ρήγας, Παπαδόπουλος, Κούσουλας (78’ Παπαδόπουλος), Ντινόπουλος, Νικολάι, Μιχαλόπουλος, Λάβδας (65’ Καλαμπόκας), Μόρισσον (73’ Σκόνδρας), Δημητρακόπουλος, Παπαδάτος (85’ Βάρρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου