Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

12η Αγωνιστική : Άρης Πατρών-Ζαβλάνι/Αίας 4-0 : Άνευ όρων παράδοση (photos)


Άρης Πατρών-Ζαβλάνι/Αίας 4-0 (4’ Χουσελάς, 38’ Σούφης, 60’ Βασιλόπουλος, 62’ Παπουτσής)
Διαιτητής : Ασπρουλόπουλος (Ζούλης-Στραγαλινός)
Νέα άσχημη εμφάνιση πραγματοποίησε το Ζαβλάνι/Αίας απέναντι στον Άρη Πατρών, αφού ηττήθηκε με 4-0 και παραδόθηκε καθ' όλη την διάρκεια άνευ όρων στις "ορέξεις" των γηπεδούχων που έπιασαν με την σειρά τους αρκετά καλή απόδοση.
Είναι η 3η συνεχόμενη ήττα (μαζί με τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Νίκη) και χτυπάει ήδη το "καμπανάκι" εν όψει της συνέχειας, αφού ήδη και οι διώκτες μας πλησιάζουν απειλητικά
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PATRAGOAL.GR
4’ ΓΚΟΟΛΛΛ - Λάθος στο κέντρο για την ομάδα του Ζαβλανίου/Αίας, ο Νταφογιάννης θα τροφοδοτήσει τον Χουσελά ο οποίος βγαίνει τετ α τετ με τον Αγοράκη και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.
15’ «Χλιαρό» σουτ του Παπουτσή έξω από την περιοχή, η μπάλα εύκολα στην αγκαλιά του Αγοράκη
17’ Σέντρα από τα δεξια για το Ζαβλάνι με τον Γκλαβά, η κεφαλιά του Γ. Δημητρόπουλου περνάει ελάχιστα άουτ.
22’ Καλό σουτ του Λάτση εκτός περιοχής, ο Αγοράκης μπλοκάρει σταθερά.
27’ Γύρισμα του Βασιλόπουλου, απευθείας βολέ του Παπουτσή στην κίνηση, διώχνει με τις γροθιές ο Αγοράκης πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
32’ Νέα καλή ευκαιρία για τον Άρη Πατρών, με τον Παπουτσή από καλή θέση να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζαβλανίου/Αίαντα.
34’ Κούρσα του Χουσελά από τα δεξιά, το πλασέ που επιχειρεί στην «κλειστή» γωνία, βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.
38’ ΓΚΟΟΛΛΛ - Νέα κούρσα του Χουσελά από τα δεξιά, την σέντρα-σουτ που επιχειρεί διώχνει ο Αγοράκης αλλά στην συνέχεια σε κενή εστία ο Σιούφης διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων.
47’ Ευκαιρία για τον Άρη Πατρών, με τον Θανάση Παπουτσή να βγαίνει σε τετ α τετ από πλάγια θέση αλλά το πλασέ του να είναι αδύναμο και να μπλοκάρει ο Αγοράκης.
52’ Εξαιρετικό σουτ του Παπουτσή από τα πλάγια, ο Αγοράκης πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει σωτήρια την μπάλα
54’ Μεγάλη ευκαιρία για το Ζαβλάνι/Αίας, όταν στην σέντρα σουτ του Καλογερόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τζουραμάνη και έσκασε έξω από την γραμμή τέρματος.
55’ Μεγάλη «διπλή» χαμένη ευκαιρία για τον Άρη Πατρών, με τον Βασιλόπουλο να «σπάει» την μπάλα στον Παπουτσή, το πλασέ του οποίου αποκρούει με τα πόδια ο Αγοράκης, ενώ στην συνέχεια η μπάλα πάει στον Λυμπέρη που «στρώνει» στον Χουσελά, ο οποίος και πάλι στο δυνατό αριστερό σουτ που επιχειρεί «νικιέται» από τον έμπειρο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
60’ ΓΚΟΟΛΛ – Πάσα του Νταφογιάννη προς τον Βασιλόπουλο, ο οποίος βγαίνει πίσω από την άμυνα των φιλοξενουμένων και πλασάρει τον Αγοράκη για το 3-0.
62’ ΓΚΟΟΛΛ – Πρώτο τέρμα για τον «κανονιέρη» Θανάση Παπουτσή στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος πήρε την όμορφη πάσα του Βασιλόπουλου και σε κενή εστία πλάσαρε για το 4-0.
69’ Καλή κούρσα του Λάτση, το σουτ που επιχειρεί από τα πλάγια καταλήγει στην αγκαλιά του Αγοράκη.
71’ Καλό σουτ με το αριστερό του Παπουτσή έξω από την περιοχή, ο Αγοράκης πέφτει στην δεξιά του γωνία και διώχνει σε κόρνερ.
75’ Καλό φάουλ για το Ζαβλάνι/Αίας με τον Γκλαβά, ο Τζουραμάνης πέφτει στην γωνία του και διώχνει την μπάλα με επιτυχία.
81’ Καλό φάουλ του Βασιλόπουλου, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αγοράκη
88’ Τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα, με το φάουλ για τον Άρη Πατρών να περνάει άουτ.
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Α. Αθανασόπουλος): Τζουραμάνης, Αλποχωρίτης, Λάτσης (72’ Δ. Κωνσταντόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος, Νταφογιάννης, Μεντζελόπουλος, Βασιλόπουλος, Σούφης (64’ Κόλα), Παπουτσής (80’ Δημητρέλης), Λυμπέρης (66’ Γράβαλος), Χουσελάς.
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Αγοράκης, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος (28’ λ.τ. Φουρκιώτης), Χαλκιόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος, Δ. Δημητρόπουλος, Καλογερόπουλος, Αναγνώστης, Γκλαβάς, Κουτούλας (71’ Καραβάτσος), Κωστόπουλος.








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου