Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

6η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Δαβουρλής 1-7 : Δεν το αξίζει αυτό η "ιστορία" μας


Ζαβλάνι/Αίας-Δαβουρλής 1-7 (4’ αυτ. Νασόπουλος / 21’, 23’ Α. Θωμάς, 25’ Στάμος, 31’ πεν. Κοτσαϊ, 38’ Βετούλας, 40’ αυτ. Γ. Δημητρόπουλος, 49’ Κουμπουρλής)
Διαιτητής : Λ. Τζαγκαράκης

Σε ένα παιχνίδι που κανείς μας δεν θα πρέπει να νιώθει περήφανος για το αποτέλεσμα, η ομάδα μας γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Δαβουρλή με 1-7.

Τα λόγια είναι περιττά μετά από ένα τέτοιο κακό αποτέλεσμα και πολλά πράγματα έχουν πάει στραβά για να έρθει αυτό το «ντροπιαστικό» σκορ κατά της ομάδας. Το ζητούμενο είναι η «ανασύνταξη» και η γρήγορη αντίδραση, καθώς όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι η αξία της ομάδας δεν είναι αυτή που έδειξε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε κάτι «παιδάκια» που απλά έχουν μάθει να παίζουν σωστά το ποδόσφαιρο και δεν έχουν ακόμα τις εμπειρίες πολλών δικών μας ποδοσφαιριστών.

«Στραβά» αποτελέσματα έρχονται σε όλες τις ομάδες, το θέμα είναι να μπορέσουμε πλέον να ανασυνταχθούμε και να αναρωτηθούμε και λίγο όλοι μαζί για το ποια «φανέλα» υπηρετούμε, η οποία σίγουρα δεν αξίζει αυτά τα αποτελέσματα. Λίγο αυτοκριτική από όλους μας, λίγο αυτογνωσία και όλα θα πάνε όπως πρέπει, γιατί απλά η αξία της ομάδας δεν είναι αυτή που έχει δείξει στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι, το οποίο θύμιζε «τραγωδία», τα πρώτα 20 λεπτά δεν προμήνυαν σε τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε στην συνέχεια, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μετά από καλή σέντρα του Χριστόπουλου από τα αριστερά, ο Νασόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Μάλιστα στο 12’ λεπτό το Ζαβλάνι/Αίας είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν στην σέντρα του Νικολόπουλου δεν μπόρεσε ο Κούντας με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 21’ λεπτό άλλαξαν τα πάντα και λες και έκλεισε ο «διακόπτης» για τους γηπεδούχους και άναψε για τους φιλοξενούμενους, που μέχρι τότε δεν είχαν κάνει καμία ευκαιρία.

Ο Α. Θωμάς κατάφερε στο 21’ λεπτό να βγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει την έξοδο του Αγοράκη για το 1-1, ενώ στο 23’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε την μπαλιά από τον Λαζαρίδη και δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να κάνει την ολική ανατροπή, μέσα σε 3 λεπτά για την ομάδα του Δημήτρη Ράπτη.

Στο 25’ λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Στάμος με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 1-3, για να φτάσουμε στο 31’ λεπτό όπου ο Ανδρεοσόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Γ. Δημητρόπουλο και ο Κοτσαϊ που ανέλαβε την εκτέλεση του έγραψε το 1-4.

Το 1-5 έγινε στο 38’ λεπτό με καταπληκτικό σουτ του Βετούλα στο αριστερό «γάμα» του Αγοράκη, ενώ στο 40’ λεπτό ο Ανδρεοσόπουλος βρέθηκε απέναντι από το πορτιέρο των γηπεδούχων, τον ντρίπλαρε και στην σέντρα προς το τέρμα που επιχείρησε ο Δημητρόπουλος έστειλε άθελα του την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-6 πριν καν κλείσει το ημίχρονο.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα από ένα «ανάποδο» κόρνερ, αφού η μπάλα ήταν άουτ υπέρ των γηπεδούχων, ο Κουμπουρλής με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 1-7, ενώ μέχρι το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες 3-4 καλές στιγμές με του Θωμά και Ανδρεοσόπουλο για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, με το Ζαβλάνι/Αίας κυριολεκτικά να μην υπάρχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο !!

Η μοναδικά στιγμή για τους γηπεδούχους στο β’ μέρος ανήκει στον Λάππα, όπου από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα κάνεις την αυτοκριτική σου και συνεχίζεις γιατί έτσι επιβάλλεται. Ανασύνταξη λοιπόν και πείσμα από όλους για να αλλάξει το αρνητικό αυτό κλίμα που δημιούργησε αυτή η ήττα. Αρχής γεννωμένης από την Τετάρτη και τον αγώνα κυπέλλου με την Θύελλα Αιγίου.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Αγοράκης, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος, Γκλαβάς, Δ. Δημητρόπουλος, Καλογερόπουλος (56’ Σουβαλιώτης), Αναγνώστης (60’ Καραβάτσος), Λάππα, Κούντας (46’ Κουτούλας), Χαλκιόπουλος (52’ Καφεντζής)

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 : Ι. Θωμάς, Κ. Πρεμτός (60’ Ταντούλας), Κοτσαϊ, Νασόπουλος (46’ Ι. Μακρής / 53’ Τελέγκος), Σ. Πρεμτός, Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος, Κουμπουρλής (53’ Ζαφειράκης), Α. Θωμάς, Ανδρεοσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου