Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

3η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Αετός Πατρών 0-3 : Πολύ "βαρύ"....για να είναι αληθινό (photos)


Ζαβλάνι/Αίας-Αετός Πατρών 0-3 (25’ Διαμαντόπουλος, 34’ αυτογκόλ Δημητρόπουλος, 57’ Καρακάσης)
Διαιτητής : Π. Τσιρογιάννης (Κούσης-Παπαδιονυσίου)

Την ήττα με 0-3 γνώρισε το Ζαβλάνι/Αίας από τον Αετό Πατρών, σε ένα παιχνίδι που βάσει ευκαιριών το σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα «βαρύ» για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι «κυανέρυθροι».

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό με σωρεία ευκαιριών και από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους του Χάρη Ράντου να είναι πιο αποτελεσματικοί σε τρείς από αυτές και να φτάνουν στο τελικό 0-3.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στο Ζαβλάνι/Αίαντα, αφού στο 10’ και μετά το φάουλ του Γκλαβά, ο Χαλκιόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλλιακμάνη.

Η απάντηση για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 15’ λεπτό, όταν ο Διαμαντόπουλος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα να «γλύψει» το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.

Στο 25’ λεπτό ο Αετός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Διαμαντόπουλο, όταν από όμορφη σέντρα από τα αριστερά ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» στόπαρε όμορφα την μπάλα και δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει τον Αγοράκη για το 0-1.

Στο 28’ λεπτό είχαμε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να «καθαρίσουν το παιχνίδι, όταν το εντυπωσιακό σουτ από τα πλάγια του Μαντά απέκρουσε με υπερένταση ο Αγοράκης, με την μπάλα στην συνέχεια να βρίσκει και το δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στον Καταρτζόπουλο, το σουτ του οποίου απέκρουσε και πάλι ο πορτιέρο του Ζαβλανίου/Αίαντα, με την μπάλα να χτυπάει εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να μπλοκάρεται από τον Αγοράκη. Πραγματικά σπάνια και εντυπωσιακή φάση.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 32’ λεπτό, όταν ο Κωστόπουλος από κοντά δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καλλιακμάνη και να ισοφαρίσει.

Στο 34’ λεπτό έγινε μια φάση που σήκωσε «θύελλα διαμαρτυριών» για τους γηπεδούχους, αφού στην σέντρα του Ιωακειμίδη από τα αριστερά, ο Δημητρόπουλος στην προσπάθεια να την διώξει την έστειλε στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Μαντάς με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα στον κ. Τσιρογιάννη για την κατακύρωση του τέρματος, αφού υποστηρίζουν ότι η προβολή του Μαντά ήταν αντικανονική. Το παράδοξο όμως είναι ότι στο φ.α. ο διαιτητής αναγράφει ότι το τέρμα είναι αυτογκόλ και υποστηρίζει ότι η μπάλα στην «στραβοκλωτσιά» του Δημητρόπουλου είχε περάσει την γραμμή, γεγονός που δεν ισχύει και η μπάλα έσκασε πολύ έξω από την γραμμή του τέρματος πριν την προβολή του Ανδρέα Μαντά.

Όπως και να έχει ο Αετός διπλασίασε έτσι τα τέρματα του και οι γηπεδούχοι στην συνέχεια είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες να ξαναμπούν στον αγώνα, αρχικά στο 37’ με τον Κωστόπουλο από αριστερά να πλασάρει άουτ και στην συνέχεια με τον Λάππα, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Καλλιακμάνη και νικήθηκε εντυπωσιακά από την «καταπληκτικό» πορτιέρο του Αετού Πατρών.

Η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενούλενους, με το πλασέ του Διαμαντόπουλου να διώχνει με τα πόδια ο Αγοράκης.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε τις πολλές φάσεις του α’ μέρους και μάλιστα ένα γρήγορο τέρμα του Καρακάση στο 57’ λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή και ολιγωρία της άμυνας του Ζαβλανίου/Αίαντα, «καθάρισε» το παιχνίδι υπέρ των φιλοξενουμένων.

Στο 67’ ο Κωστόπουλος είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία να μειώσει με σουτ από τα πλάγια που έφυγε άουτ, ενώ στο 80’ λεπτό το καλό φάουλ του Μπινιέρη, μπλόκαρε εύκολα ο Αγοράκης.

Στο 85’ λεπτό ο κ. Τσιρογιάννης δεν έδειξε πεντακάθαρη ανατροπή του Διαμαντόπουλου από τον Δημητρόπουλο, όπως και ένα λεπτό μετά του Γκλαβά στην αντίπαλη περιοχή.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ζαβλανίου/Αίαντα είναι ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Αγοράκης, Νικολόπουλος (53’ Καρπάνος), Χριστόπουλος, Δημητρόπουλος, Γκλαβάς, Χαλκιόπουλος, Λάππα (64’ Καφεντζής), Αναγνώστης, Κατσαΐτης, Κούντας (58’ Κουτούλας), Κωστόπουλος (74’ Καραβάτσος).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Ι. Ασκούνης (46’ λ.τ. Β. Μπακάλης), Μπινιέρης, Μπίρμπας, Λαζανάς, Καρακάσης, Ιωακειμίδης (46’ Γκαρτζονίκας), Καταρτζόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μαντάς (76’ Βύνιας), Π. Μπακάλης (64’ Πανόπουλος).
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΛΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου