Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

4η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-3 : Το "πάλεψε" για 60' λεπτά αγώνα

Ζαβλάνι/Αίας-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου 1-3 (88’ Γκλαβάς / 59’ Φραγκουλάκης, 68’ Κούστα, 81’ Λαζανάς)
Διαιτητής : Καλύβας (Τσούρας-Διαλυνάς)
Αν και το πάλεψε στα ίσα για περίπου 60’ λεπτά, το Ζαβλάνι/Αίας δεν τα κατάφερε τελικά απέναντι στον πιο «έμπειρο» Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 και αφήνοντας πίσω του μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων με ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα.
Η σεζόν τώρα αρχίζει για την ομάδα του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη, αφού ακολουθούν οι αγώνες με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο της παραμονής, αρχής γενομένης το παιχνίδι με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου.
Εκεί πλέον οι βαθμοί είναι πολύτιμοι, αφού με το νέο σύστημα διεξαγωγής μεταφέρονται στην φάση των play-out.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού αγώνα, στο α’ μέρος σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την πρώτη καλή στιγμή να την έχει ο Καραχανίδης στο 5’ λεπτό, όπου με καλό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του νεαρού Κατσαμπέκη.
Στο 10’ λεπτό το Ζαβλάνι/Αίας απάντησε με τον Κωστόπουλο όπου δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ μετά από την καλή ψιλοκρεμαστή μπαλιά του Χαλκιόπουλου, ενώ στο 17’ ο Τσάτο από καλή θέση σούταρε άουτ.
Στο 35’ είχαμε την καλύτερη στιγμή του α’ μέρους, όταν ο Κατσαμπέκης πρόλαβε σωτήρια με τα πόδια τον Τσάτο πριν αυτός τον περάσει και σκοράρει, με το ημίχρονο να τελειώνει στο ισόπαλο 0-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59’ λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν σε κόρνερ από τα αριστερά, ο Φραγκουλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη.
Από εκείνο το σημείο και μετά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ο οποίος στο 68’ λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με όμορφο πλασέ του Κούστα μέσα από την περιοχή και μετά από πάσα από τα δεξιά του Τσάτο.
Στο 81’ λεπτό ήταν η σειρά του Λαζανά να χρηστεί σκόρερ, όταν δεχόμενος την εξαιρετική κεντρική μπαλιά του Παπαχριστόπουλου, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κατσαμπέκη και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
Στο 86’ λεπτό ο Κούτουλας είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο Χάχαλης.
Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο τέρμα της «τιμής» και στο πρώτο τους στο πρωτάθλημα, όταν ο Γκλαβάς σε μια περίεργη φάση πήρε τις κόντρες και σκόραρε για το τελικό 1-3.
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ.  Δρακοπαναγιωτάκης): Κατσαμπέκης, Νικολόπουλος (83’ Καφεντζής), Χριστόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος (71’ Σουβαλιώτης), Γκλαβάς, Χαλκιόπουλος, Δημητρόπουλος, Λάππα (80’ Ντούλιας), Κουτούλας, Κούντας (63’ Αναγνώστης), Κωστόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Ασημακόπουλος (87’ Μπουρνάκας), Μπίρης, Καραχάλιος, Φραγκουλάκης, Παπαχριστόπουλος (86’ Σπαθής), Κούστα, Λαζανάς, Τσάτος (81’ Σπαθής), Καραχανίδης, Ζαφειρόπουλος (75’ Νικολόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου