Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

5η Αγωνιστική : Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Ζαβλάνι/Αίας 2-2 : Και πάλι καλά.....


Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Ζαβλάνι/Αίας 2-2 (63΄ Γκανιάς, 82΄ Φράγγος / 72΄, 84΄ Γκλαβάς)
Αποβολές : 14’ Μιχαϊτα / 90’ Κωστόπουλος
Διαιτητής : Σαφαρίκας (Παπαδημητρίου-Νίκου)

Την ευκαιρία να «ανασάνει» βαθμολογικά, έχασε σήμερα το Ζαβλάνι/Αίας απέναντι στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου, αφού σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχει «τελειώσει» εύκολα, δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως εξελίχθηκε και το παιχνίδι, φεύγει και ευχαριστημένο για τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού θα μπορούσε ακόμα και να χάσει όταν στο 82’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1.

Το παιχνίδι είχε τα πάντα. Γκολ, φάσεις, ένταση, αποβολές και γενικά θύμιζε ένα ματς που και οι δύο ομάδες καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης.

Στο 8’ λεπτό το Ζαβλάνι/Αίας είχε καλή στιγμή με το σουτ του Καλογερόπουλου να μπλοκάρει ο Γκανατσούλιας.

Δύο λεπτά μετά η Αναγέννηση απάντησε με την «κούρσα» από τα αριστερά του Αθανασόπουλου, ο οποίος ανατράπηκε λίγο πριν γράφει στην περιοχή, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν και την κάρτα για τον Κ. Χριστόπουλο του Ζαβλανίου/Αίαντα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο α’ ημίχρονο και έφτασαν αρκετές φορές να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Γκανατσούλια, και σε αυτό βοήθησε και η αποβολή του Μιχαϊτα στο 14’ λεπτό, σε μια φάση που ο Κούντας έμπαινε μόνος του απέναντι από τον Γκανατσούλια και ανατράπηκε από τον αμυντικό των γηπεδούχων, ο οποίος ως τελευταίος ποδοσφαιριστής αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο 18’ λεπτό το σούτ του Ντούνη έξω από την περιοχή, «έγλυψε» το αριστερό γάμα της εστίας του Αγοράκη, ενώ στο 25’ και πάλι ο Καλογερόπουλος είχε καλό σουτ από τα δεξιά που μπλόκαρε ο Γκανατσούλιας.

Στο 35’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία, όταν ο Δ. Δημητρόπουλος μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να πλασάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με το ημίχρονο να τελειώνει στο ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ λεπτό, ο Καλογερόπουλος δέχθηκε την όμορφη πάσα του Γκλαβά και από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκανατσούλια, ο οποίος έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το τέρμα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο, ήρθε στο 63’ λεπτό ο Αθανασόπουλος με όμορφη κούρσα από τα δεξιά, να σερβίρει στον Ντούνη ο οποίος με καλό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Το Ζαβλάνι/Αίας δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 70’ λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Γκλαβά να μπλοκάρει ο Γκανατσούλιας.

Τελικά στο 72’ λεπτό ο ποδοσφαιριστής του Ζαβλανίου/Αίαντα κατάφερε να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης για την ομάδα του, αφού εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» εκτός περιοχής, με τον Γκανατσούλια να πραγματοποιεί ασθενής απόκρουση και στην επαναφορά και πάλι τον Γκλαβά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 82’ λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου του προβάδισμα, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Αθανασόπουλου, ο Φράγκος εντελώς μόνος του έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, ο Αγοράκης απέκρουσε αρχικά στην αριστερή του γωνία αλλά και πάλι ο έμπειρος επιθετικός της Αναγέννησης έστειλε την μπάλα με πλασέ στα δίχτυα για το 2-1.

Το Ζαβλάνι/Αίας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 84’ λεπτό και μετά από σέντρα-σούτ του Χριστόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκανατσούλια και στην επαναφορά ο Γκλαβάς με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Στο 90’ λεπτό αποβλήθηκε ο Κωστόπουλος για τους φιλοξενούμενους με 2η κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρία στην υπόδειξη ενός οφσάιντ από τον διαιτητή κ. Σαφαρίκα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Γ.Τσίκας): Γκανατσούλας, Καλογερόπουλος  (71΄ Μεσσήνης-86΄ Δημακόπουλος), Φλώρος, Πυρρής, Στούπας, Ντούνης, Αθανασόπουλος, Γκανιάς, Χίνκου, Μπαμπίλης, Φράγγος.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Αγοράκης, Νικολόπουλος (71΄ Σουβαλιώτης), Χριστόπουλος, Γ. Δημητρόπουλος, Γκλαβάς, Δ. Δημητρόπουλος, Ν. Καλογερόπουλος, Αναγνώστης, Λάππα (86΄ Καφεντζής), Κούντας, Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου