Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

25η Αγωνιστική : Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Ζαβλάνι/Αίας 0-2 : Κυνηγάει τις "ελπίδες" του

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου-Ζαβλάνι/Αίας 0-2 (22’ Τσεκούρας, 65’ πεν. Κωστόπουλος)
Διαιτητής : Λ. Παπαδής
Εκτός έδρας «διπλό» με 0-2 που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της 4ης θέσης, σημείωσε ο ΑΠΣ Ζαβλάνι/Αίας απέναντι στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου.
Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αρκετό αέρα, γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, οι οποίες αμφότερες έπαιξαν για την νίκη, η καθεμιά για τον δικό της στόχο.
Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε στο 15’ με το καλό φάουλ του Κούντα που έδιωξε εντυπωσιακά ο Γάτσος, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 20’ λεπτό με το πλασέ του Παπαθεοδωρακόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρούση.
Στο 22’ λεπτό το Ζαβλάνι/Αίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραίο πλασέ του Τσεκούρα από το ύψος της περιοχής.
Στο 33’ ο Ρούσης απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ εκτός περιοχής του Ανδρεόπουλου και λίγο μετά η Φλόγα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Παπαθεοδωρακόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μερλή.
Στο β’ μέρος η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους, με το πλασέ του Κατσαϊτη στο 55’ λεπτό, να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γάτσου.
Η Φλόγα απάντησε με τον «κεραυνό» του Μερλή που τράνταξε το δοκάρι του Ρούση, ενώ στο 65’ λεπτό οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Βοριάτση, με τον Κωστόπουλο να ευστοχεί και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη.
Στο 85’ ο Κατσαϊτης συνεργάστηκε άψογα με τον Τσεκούρα αλλά το πλασέ του δεν κατάφερε να νικήσει τον Γάτσο, ενώ η τελευταία μεγάλη ευκαιρία ανήκει στους γηπεδούχους, με την εντυπωσιακή απέκρουση του Ρούση στην «φωτοβολίδα» του Μερλή.
Το τελικό σκορ διατηρεί τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει το Ζαβλάνι/Αίας, με την ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη να δείχνει διατεθειμένη να τις εξαντλήσει μέχρι τέλους.
Πριν από τον αγώνα υπήρξε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο της μητέρας του προέδρου Χαράλαμπου Πανταζάτου, ενώ το Ζαβλάνι/Αίας αγωνίσθηκε με μαύρα περιβραχιόνια. Η νίκη είναι αφιερωμένη στην μνήμη της.
ΦΛΟΓΑ Κ.Κ. : Γάτσος, Τσάμης, Παπαλεξόπουλος, Μερλής, Λαμπρόπουλος (80’ Ζαχαρόπουλος), Σπυρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Βοριάτσης, Παπαθεοδωρακόπουλος, Καυκάς (90’ Κουτσοχέρας), Δελδήμος (78’ Πνευματικός)
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Ρούσης, Ντούλιας (90’ Φουρκιώτης), Χριστόπουλος, Κούντας, Χαλκιόπουλος, Χατίγια, Γράψας (52’ ΚατσαΪτης), Γκλαβάς, Τσεκούρας (88’ Κανελλόπουλος), Φλωράτος (77’ Σπύρο), Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου