Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

23η Αγωνιστική : Ψηλαλώνια-Ζαβλάνι/Αίας 3-4 : Όσο ζει....ελπίζει !!


Ψηλαλώνια-Ζαβλάνι/Αίας 3-4 (75', 88’ Κουτσούκος, 90' Παναγιωτόπουλος / 15', 22' Χατίγια, 53' Κατσαϊτης, 78' Κωστόπουλος)
Αποβολή : 67’ Διαμαντόπουλος (2η κίτρινη)
Διαιτητής : Αλεξόπουλος

Νίκη που του διατηρεί τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την προνομιούχο τετράδα του πρωταθλήματος, σημείωσε το Ζαβλάνι/Αίας απέναντι στα Ψηλαλώνια, με το «αγγλικό» 3-4.

Η ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη ήταν εξαιρετική για κάτι παραπάνω από 80’ λεπτά και ουσιαστικά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και κάποια λεπτά «χαλάρωσης» στο τέλος, διαμόρφωσαν το τελικό 4-3 υπέρ τους.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 10’ με το σουτ του Χατίγια να μπλοκάρει σωτήρια ο Βουκελάτος, κάτι όμως που δεν έγινε στο 15’ με τον έμπειρο μέσο των «κυανέρυθρων» να ανοίγει το σκορ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 17’ ο Διαμαντόπουλος απείλησε με κεφαλιά την εστία του Αγοράκη, με τον πορτιέρο του Ζαβλανίου/Αίας να μπλοκάρει, ενώ στο 22’ ο Χατίγια εκμεταλλεύτηκε την απέκρουση του Βουκελάτου από το πλασέ του Κατσαϊτη και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμα μεγάλες στιγμές να «καθαρίσουν» το παχνίδι, αρχικά στο 30’ με την κεφαλιά του Χατίγια που μπλόκαρε ο Βουκελάτος και στο 37’ λεπτό με το πλασέ μέσα από την περιοχή του Τσεκούρα που πέρασε ψηλά άουτ.

Στο β’ μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε και μάλιστα στο 53’ ο Κατσαϊτης έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του, με όμορφο σουτ στο αριστερό γάμα της εστίας του Βουκελάτου.

Η απάντηση για τα Ψηλαλώνια ήρθε στο 57’ με το πλασέ του Ραμαντάνη να περνάει άουτ αλλά και στο 62’ λεπτό και την κεφαλιά του Μπανταδάκη, την οποία εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Αγοράκης.

Στο 67’ λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Διαμαντόπουλος, για σκληρό μαρκάρισμα επάνω στον Ντούλια.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 75’ λεπτό με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουτσούκου, αλλά λίγα λεπτά μετά ο Κωστόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο η ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη λίγο έλλειψε να αυτοκτονήσει, αφού κάποια λεπτά χαλάρωσης έφεραν δύο τέρματα για τα Ψηλαλώνια στο 88’ λεπτό με πλασέ του Κουτσούκου σε κενή εστία και στο 90’ με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ.

Τελικά το Ζαβλάνι/Αίας έφτασε στην νίκη με το «αγγλικό» 4-3, η οποία του διατηρεί τις όποιες ελπίδες έχει να κυνηγήσει μια εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α’ Κατηγορία και το διατηρεί σταθερά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ : Βουκελάτος, Κουτσούκος, Μπόλαρης, Παναγιωτόπουλος, Γ. Σέζας, Σαραντόπουλος (37’ Κανελλακόπουλος), Μπανταδάκης (63’ Ορλώφ), Σεράφης, Κανελλόπουλος (37’ Κολλιός), Διαμαντόπουλος, Ραμαντάνης (70’ Μπεκιάρης)

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Αγοράκης, Ντούλιας (80’ Σπύρο), Χριστόπουλος, Κούντας, Χαλκιόπουλος, Χατίγια, Αναγνώστης, Γκλαβάς, Τσεκούρας (Κολλάρος), Κατσαϊτης (75’ Γράψας), Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου