Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

22η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Πανιώνιος/Αχιλλέας 0-2 : Δεν άξιζε την ήττα


Ζαβλάνι/Αίας-Πανιώνιος/Αχιλλέας 0-2 (75’, 82’ Ανδρεόπουλος)
Διαιτητής : Χρονάς

Την ήττα με 0-2 από τον Πανιώνιο/Αχιλλέα στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι, γνώρισε το Ζαβλάνι/Αίας το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Αγυιάς.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άξιζε η ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη, η οποία ήταν καλύτερη και είχε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά είδε και πάλι την «τύχη» να της γυρνάει την πλάτη και έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Γιαννικόπουλο, ο οποίος κατέβασε τα «ρολά».

Οι μεγάλες ευκαιρίες ανήκουν στους τυπικά γηπεδούχους, αφού στο 15’ ο Γιαννικόπουλος έδιωξε σωτήρια το πλασέ του Χαλκιόπουλου, ενώ στο 32’ έκανε το ίδιο στο τετ α τετ του Κωστόπουλου.

Στο 35’ ο Αναγνώστης έπιασε καλό σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανιώνιου/Αχιλλέα, ενώ η πρώτη κλασσική ευκαιρία του Πανιώνιου/Αχιλλέα έγινε στο 38’ με το άσχημο διώξιμο από κόρνερ του Ντούλια, να βρίσκει το αριστερο κάθετο δοκάρι του Αγοράκη.

Στην τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου, ο Ευαγγέλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εύκολα στον Αγοράκη.

Στο β’ μέρος το Ζαβλάνι/Αίας είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα, αλλά και πάλι ο Γιαννικόπουλος ήταν εκεί για να του στερήσει την χαρά του γκολ.

Αρχικά στο 60’ εξουδετέρωσε σε κόρνερ του κοντινό σουτ του Κατσαϊτη, ενώ στο 68’ έκανε την απέκρουση του αγώνα, αφού έδιωξε σωτήρια την μπάλα στο πλασέ από την μικρή περιοχή του Κωστόπουλου.

Στο 70’ το φάουλ του Βετούλα έδιωξε με γροθιές ο Αγοράκης, ενώ στο 75’ η ομάδα της Αγυιάς κόντρα στην ροή των κλασσικών ευκαιριών, άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Ανδρεόπουλου.

Στο 82’ ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας του Φώτη Φοή, κατάφερε με νέο τετ α τετ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, ενώ στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα στο 85’ λεπτό, ο Γιαννικόπουλος είπε και πάλι «όχι» στο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γκλαβά και στην προσπάθεια των γηπεδούχων να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Αγοράκης, Ντούλιας (80’ Φλωράτος), Χριστόπουλος, Κούντας, Χαλκιόπουλος, Χατίγια (90’ Ασημακόπουλος), Αναγνώστης, Γκλαβάς, Κολλάρος (58’ Τσεκούρας), Κατσαϊτης, Κωστόπουλος (85’ Γράψας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ : Γιαννικόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Μπάκας, Κάππας, Αβραμόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Παναγιώτου (46’ Ανδρεόπουλος), Ευαγγέλου (66’ Μακρής), Λάζαρης, Βετούλας (90’ Μιχαλόπουλος), Λάππα (91’ Γεωργίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου