Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

21η Αγωνιστική : Αχαϊκός-Ζαβλάνι/Αίας 3-2 : Έγκλημα....και τιμωρία


Αχαϊκός-Ζαβλάνι/Αίας 3-2 (30΄Σκούρτας, 45΄ Ζησιμόπουλος, 90΄ Μπούμπαλης / 8΄Χατίγια, 14΄ Κολλάρος)

Διαιτητής : Νίκος Μέρμηγκας

Σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν προδιάγραφε την τελική εξέλιξη του, το Ζαβλάνι/Αίας ηττήθηκε από τον Αχαϊκό με 3-2 και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την προνομιούχο τετράδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο βρέθηκε να προηγείται με 0-2, χάρη στα τέρματα των Χατίγια και Κολλάρου με αντίστοιχες κεφαλιές.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες να "καθαρίσουν" το παιχνίδι με τους Τσεκούρα και Κολλάρο, κάτι που δεν έγινε και σταδιακά το παιχνίδι πήρε για αυτούς ανάποδη τροπή.

Στο 30' και μετά από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων και ολιγωρία στην άμυνα του Ζαβλανίου/Αίας, ο Σκούρτας με προβολή μείωσε σε 1-2, ενώ με την λήξη του ημιχρόνου ο Ζησιμόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Στο β' μέρος το Ζαβλάνι/Αίας προσπάθησε να φτάσει στην νίκη αλλά στάθηκε άτυχο σε δύο φάσεις και σε αντίστοιχα δοκάρια. Αρχικά του Χαλκιόπουλου στο 65' λεπτό σε όμορφο αριστερό σουτ και λίγο πριν το τέλος με την κεφαλιά του Κατσαϊτη που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Και κάπου εκεί επιβεβαιώθηκε ο άτυπος "νόμος του ποδοσφαίρου" με τον Αχαϊκό στις καθυστερήσεις και σε όμορφη αντεπίθεση, να σκοράρει με τον Μπούμπαλη και να φτάνει στην νίκη, κόντρα στην ροή του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε χέρια αμυντικών του Αχαϊκού, με τον κ. Μέρμηγκα να είναι κοντά και στις δύο φάσεις και να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΑΧΑΪΚΟΣ: Παγανιάς, Γραμματικός, Ζησιμόπουλος, Σκόνδρας, Κατσιάδας, Μπούμπαλης, Σταμούλης (74΄ Νικολόπουλος), Ψαρράς, Πανάρετος, Σκούρτας (69΄ Αγγελής), Παναγιωτακόπουλος (77΄ Κοκκίνης).
ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ:  Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος (65΄ Νότης), Κούντας, Ασημακόπουλος (52΄ Γράψας), Χατίγια, Χαλκιόπουλος, Γκλαβάς, Κολλάρος, Τσεκούρας, Κατσαίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου