Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

19η Αγωνιστική : Πολύτεκνος-Ζαβλάνι/Αίας 4-1 : Βαριά ήττα...στο κολυμβητήριο


Πολύτεκνος-Ζαβλάνι/Αίας 4-1 (36΄, 46΄, 72΄, 90΄ Λούτα / 41΄Κατσαίτης)
Διαιτητής :  Σαφαρίκας

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε το Ζαβλάνι/Αίας στα Ζαρουχλεϊκα απέναντι στον Πολύτεκνο, σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από την συνεχή βροχόπτωση και που τελικά στοίχισε στους κυανέρυθρους μια σημαντική απώλεια βαθμών.

Οι γηπεδούχοι πάντως παρέταξαν δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι, απέναντι σε ένα Ζαβλάνι/Αίας που στηριζόμενο στους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει, δεν κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους, όταν από την μπαλιά του Κωστόπουλου, ο Κολλάρος πέρασε τον Βέρρα, η μπάλα έφτασε στον Αναγνώστη που καθυστέρησε να σουτάρει προ κενής εστίας και να ανοίξει το σκορ.

Στο 20’ λεπτό ο Πολύτεκνος έχασε σπουδαία ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Κούβελα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αγοράκη, ενώ στο 36’ λεπτό ο Πολύτεκνος κατάφερε να προηγηθεί με προσωπική ενέργεια του Λούτα, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε για το 1-0.

Το Ζαβλάνι/Αίας έψαξε την αντίδραση και στο 37’ είχε σπουδαία ευκαιρία, όταν το σουτ του Αναγνώστη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά στο 41’ λεπτό και μετά από ολιγωρία στην άμυνα του Πολύτεκνου, ο Αναγνώστης σούταρε προς την εστία, η μπάλα κόλλησε στο νερό αλλά ο Κατσαϊτης την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-1.

Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ μέρους, ο Λούτα με ένα ξαφνικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε τον Πολύτεκνο μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο 55’ ο Γιώργος Κολλάρος στην παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα του Ζαβλανίου/Αίας, έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά να κάνει το 2-2, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε 3Ο τέρμα στο 72’ λεπτό, όταν ο Λούτα βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έγραψε το 3-1, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στον σκόρερ.

Κάπου εκεί όλα είχαν τελειώσει για τους κυανέρυθρους, αφού ούτε στο 85’ ο Π. Φλωράτος σε κενή εστία δεν κατάφερε με την κεφαλιά του να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει ελπίδες στην ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λούτα διαμόρφωσε το τελικό 4-1, όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Αγοράκη και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον πορτιέρο του Ζαβλανίου/Αίας.

Αυτή ήταν μια κακή ήττα για την ομάδα μας, η οποία σε ένα οριακό παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Σίγουρα αποτελεί ισχυρή δικαιολογία ο αγωνιστικός χώρος αλλά συγχρόνως δεν ανταποκρίθηκε και όπως θα έπρεπε στην δύναμη των γηπεδούχων.

Είναι πάντως άξιο απορίας πως όλα τα πρωινά παιχνίδια των 10.30 αναβλήθηκαν, αλλά αυτό στα Ζαρουχλείκα έγινε κανονικά. Επίσης πως στο συγκεκριμένο γήπεδο και με λιγότερο νερό στον αγωνιστικό χώρο, σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν είχαμε αναβολές....

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ: Βέρρας, Κούβελας, Σταυρόπουλος, Κόρδας, Σταμόπουλος (46΄ Καρβελάς), Πέτροβας, Μπεξής, Σουγλέρης (64΄ Δημόπουλος), Λούτα, Κανελλόπουλος, Κάππας

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ:  Αγοράκης, Ντούλιας (81΄ Κούντας), Χριστόπουλος, Γκλαβάς, Ασημακόπουλος (60΄ Γράψας), Χατίγια, Αναγνώστης, Χαλκιόπουλος, Κολλάρος (71΄ Φλωράτος), Κατσαίτης, Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου