Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

20η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Δάφνη 4-1 : Επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση


Ζαβλάνι/Αίας-Δάφνη Πατρών 4-1 (18΄ Κωστόπουλος, 22΄ Κολλάρος, 51΄, 67΄ Κατσαίτης / 30΄ Φραντζής)
Αποβολή : 54΄ Κωστόπουλος
Διαιτητής Μιχαλόπουλος

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ζαβλανίου/Αίας, η οποία μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 4-1 της Δάφνης Πατρών και σε συνδυασμό με την ήττα της Πάτρας 2005 μείωσε την διαφορά στους 3 βαθμούς από την προνομιούχο 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη ήταν πολύ καλύτερη των αντιπάλων της και από την αρχή του αγώνα κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 10’ ο Κωστόπουλος από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, στην πρώτη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

Στο 15’ ο Κατσαϊτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 18’ το Ζαβλάνι/Αίας άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Π. Κωστόπουλου για το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά και μετά από την όμορφη πάσα του Αναγνώστη στον Κολλάρο, ο τελευταίος πέρασε και τον Κληρόπουλο και σημείωσε με πλασέ το 2-0.

Στο 27’ ο Γκλαβάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, με τον Κληρόπουλο να τον κερδίζει στο τετ α τετ, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 30’ λεπτό, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρακόπουλου, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από το τείχος, ο Αγοράκης απέκρουσε ενστικτωδώς αλλά ο Φραντζής πήρε το «ριμπάουντ» και σε κενή εστία μείωσε σε 2-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, κάτι το οποίο έκαναν.

Στο 51’ λεπτό ο Κατσαϊτης με άψογο πλασέ σημείωσε το 3-1, ενώ λίγα λεπτά μετά αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο Κωστόπουλος με 2η κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι αναγκάσθηκαν να αγωνιστούν με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Αυτό δεν τους πτόησε καθόλου, αφού στο 67’ και πάλι ο «υπέροχος» Κατσαϊτης πλάσαρε εύστοχα τον Κληρόπουλο για το 4-1.

Στο 70’ ο Γκλαβάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσει το 5-1, όταν σε τετ α τετ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 85’ ο διαιτητής Μιχαλόπουλος ακύρωσε τέρμα του Τσεκούρα ως οφσάιντ, μετά την καταπληκτική μπαλιά του Κατσαϊτη.

Ακυρωθέν γκόλ είχε και η Δάφνη σε κεφαλιά του Χριστοφοράτου, με τον σκόρερ να βρίσκεται σε θέση οφσαίντ.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Aγοράκης, Νότης (60΄ Ντούλιας), Χριστόπουλος (85΄Στάμος), Χαλκιόπουλος, Κούντας, Χατίγια, Αναγνώστης, Γκλαβάς (74΄ Γράψας), Κολλάρος (58΄Τσεκούρας), Κατσαίτης, Π. Κωστόπουλος.

ΔΑΦΝΗ: Κληρόπουλος, Παναγιωτόπουλος (73΄ Ιατρού), Βλάχος, Φωτόπουλος, Φραντζής, Λαμπρόπουλος, Μαντζαβίνος, Παπαδόπουλος, Μανωλίδης (46΄ Φεφές), Θεοδωρακόπουλος, Χριστοφοράτος (69΄ Γιάνναρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου