Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

24η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Ολυμπιακός Πατρών 2-0 : "Τρίποντο" και συνέχεια ελπίδας


Ζαβλάνι/Αίας-Ολυμπιακός Πατρών 2-0 (59’ Φλωράτος, 69’ Κωστόπουλος)
Διαιτητής : Στέφανος Μπλίκας

Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο, το Ζαβλάνι/Αίας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού Πατρών, πετυχαίνοντας την 2η σερί νίκη του και συνεχίζοντας να ελπίζει για την διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία.

Η ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη έχασε αρκετές ευκαιρίες στο α’ μέρος, απέναντι στον αξιόμαχο Ολυμπιακό Πατρών που κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά τελικά κατάφερε στο 59’ λεπτό να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» χάρη σε τέρμα του Π. Φλωράτου που είχε περάσει ως αλλαγή.

Δέκα λεπτά μετά ο Κωστόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι και δίνοντας τους τρείς βαθμούς στους γηπεδούχους.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Ρούσης, Σπύρο (90’ Κανελλόπουλος), Ντούλιας (74’ Γράψας), Κούντας, Χαλκιόπουλος, Χατίγια, Αναγνώστης, Γκλαβάς (68’ Τσεκούρας), Κολλάρος (55’ Φλωράτος), Κατσαϊτης, Κωστόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Κατσουράνης (23’ Αγγελόπουλος), Ν. Δημόπουλος, Τσακριλής, Σπυρόπουλος, Π. Δημόπουλος, Κλαουδάτος (69’ Β. Καράμπελας), Γ. Δημόπουλος, Πουρναντζής, Δ. Καράμπελας, Τζουβέλας, Ξενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου