Κυριακή 1 Απριλίου 2018

26η Αγωνιστική : ΑΕ Πάτρα 2005-Ζαβλάνι/Αίας 2-0 : Ήττα....σαν "πρωταπριλιάτικο ψέμα"


ΑΕ Πάτρα 2005-Ζαβλάνι/Αίας 2-0 (39’ Γκολφινόπουλος, 87’ Ρηγόπουλος)
Χαμένο πέναλτι : 43’ Κωστόπουλος
Διαιτητής : Γ. Καλύβας

Άδικη ήττα με σκορ 2-0 υπέστη το Ζαβλάνι/Αίας στο παιχνίδι με την ΑΕ Πάτρα, χάνοντας ουσιαστικά τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχε για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Το α’ ημίχρονο έμοιαζε σαν «πρωταπριλιάτικο ψέμα» για την ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη, η οποία ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα τις έδινε το προβάδισμα.

Μόλις στο 10’ λεπτό ο Θανόπουλος πραγματοποίησε πολύ μεγάλη απόκρουση στο ψηλοκρεμαστό σουτ του Κατσαϊτη, ενώ στο 17’ ο Κωστόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον πορτιέρο των γηπεδούχων, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του.

Στο 32’ λεπτό οι «κυανέρυθροι» έχασαν απίστευτη ευκαιρία, όταν το ανάποδο ψαλίδι του Χριστόπουλου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Θανόπουλου.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39’ λεπτό με σουτ από τα πλάγια του Γκολφινόπουλου, ενώ ένα λεπτό μετά έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Παναγόπουλο, το πλασέ του οποίου εξουδετέρωσε ο Ρούσης.

Στο 43’ λεπτό το Ζαβλάνι/Αίας κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Κωστόπουλου, ζητώντας μάλιστα και την αποβολή του αμυντικού της ΑΕ Πάτρα ως τελευταίο, κάτι που όμως ήταν αντίθετα στην άποψη του κ. Καλύβα που θεώρησε ότι δεν υπήρχε κόκκινη κάρτα.

Στην εκτέλεση του πέναλτι, ο Θανόπουλος νίκησε τον Κωστόπουλο, μπλοκάροντας σταθερά την μπάλα στην αριστερή του γωνία, με το Ζαβλάνι/Αίας να τα βάζει με την ατυχία του σε όλο το α’ ημίχρονο, που δικαιούταν σίγουρα κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» και στο 62’ είχαν καλή ευκαιρία με σουτ του Παναγόπουλου που εξουδετέρωσε ο Ρούσης.

Στο 78’ η κεφαλιά του Ξυπολιά εξουδετερώθηκε εκ νέου από τον υψηλόσωμο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ενώ στο 87’ και σε αντεπίθεση, η ΑΕ Πάτρα διπλασίασε τα τέρματα της με το πλασέ του Ρηγόπουλου.

Στο 89’ λεπτό το φάουλ του Χατίγια μπλόκαρε ο Θανόπουλος, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005 : Θανόπουλος, Τσιούστας (80’ Θεοδωρόπουλος), Γκολφινόπουλος, Νάσης, Αγκαράϊ, Πουρναντζής, Παπαθανάσης (75’ Ξυπολιάς), Παπαπέτρος (54’ Βουρλούμης), Παναγόπουλος, Μπίρμπας (63’ Ιωακειμίδης), Ρηγόπουλος

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Ρούσης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κούντας, Χαλκιόπουλος, Χατίγια, Αναγνώστης, Γκλαβάς (77’ Φλωράτος), Κολλάρος (55’ Τσεκούρας), Κατσαϊτης, Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου