Κυριακή 29 Απριλίου 2018

29η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Απόλλων Εγλυκάδας 4-1 : Σημαντικό "τρίποντο"....και στο βάθος μπαράζ (photos)

Ζαβλάνι/Αίας-Απόλλων Εγλυκάδας 4-1 (10', 26', 41' Κατσαϊτης, 34' Κωστόπουλος / 61' Λιακόπουλος)
Διαιτητής : Αλέξανδρος Φωκάς

Την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου της Α' Κατηγορίας, εξασφάλισε το Ζαβλάνι/Αίας μετά και την σημερινή του νίκη απέναντι στον Απόλλων Εγλυκάδας με 4-1.

Η ομάδα του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη μπήκε με το "μαχαίρι στα δόντια" και κατάφερε από το α' μέρος να επιβληθεί των αντιπάλων της, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Μόλις στο 5' λεπτό ο Κωστόπουλος έχασε την πρώτη μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Παλαιοθόδωρο να του σταματά το δυνατό αριστερό σουτ.

Στο 10' λεπτό όμως ο Κατσαϊτης κατάφερε να ανοίξει με όμορφο πλασέ το σκορ, διώχνοντας την πίεση από την ομάδα του που ήθελε πάση θυσία την νίκη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα μπαράζ.

Στο 17' λεπτό ο Γκλαβάς λίγο έλλειψε να πετύχει το γκολ της χρονιάς, όταν στο μακρινό σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε την συμβολή των δοκαριών του Απόλλων Εγλυκάδας.

Στο 20' λεπτό οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το άστοχο σουτ του Μανιάτη που πέρασε πολλά μέτρα άουτ, ενώ στο 26' λεπτό ο Κατσαϊτης μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει άερα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 34' λεπτό ήταν η σειρά του Κωστόπουλου να χρηστεί σκόρερ, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0, ενώ το ημίχρονο έληξε με ακόμα ένα τέρμα από πλευράς γηπεδούχων, το 3ο του Ανέστη Κατσαίτη για το 4-0.

Η επανάληψη ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ομάδα της Εγλυκάδας να μειώνει στο 61' λεπτό με τον Λιακόπουλο, ενώ είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στο 65' και στο 80' σε αντίστοιχα δοκάρια του Μανιάτη.

Η νίκη αυτή στέλνει από σήμερα το Ζαβλάνι/Αίας στα μπαράζ ανόδου για την Α' Κατηγορία, αφού έχοντας το τελευταίο παιχνίδι με τον τιμωρημένο Αετό Ρίου, κερδίζει άνευ αγώνος και τον ξεπερνάει στην βαθμολογία.

ΖΑΒΛΑΝΙ / ΑΙΑΣ
: Αγοράκης, Ντούλιας (53' Κ. Κωστόπουλος), Χριστόπουλος, Κούντας, Χαλκιόπουλος, Χατίγια, Αναγνώστης, Γκλαβάς, Γράψας (32΄ λ.τ. Τσεκούρας), Κατσαϊτης (85' Φουρκιώτης), Κωστόπουλος (82' Κανελλόπουλος)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: Παλαιοθόδωρος, Γκουρνάς, Μυρώνης (46' Μπερτσουκλής), Δρογγίτης, Βρύνιας, Ανδιακόπουλος, Αντύπας, Μανιάτης, Λιακόπουλος, Σταματέλος (81' Αθανασακόπουλος), Δημητρακόπουλος.










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου