Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

18η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Αυτόνομη 4-0 : Εύκολο απόγευμα


Ζαβλάνι/Αίας-Αυτόνομη 4-0 (8’, 33’ Κωστόπουλος, 10’ Γράψας, 22’ Γκλαβάς)
Διαιτητής : Αλέξανδρος Φωκάς

Εύκολο απόγευμα είχε το Ζαβλάνι/Αίας απέναντι στην Αυτόνομη, προσθέτοντας ακόμα 3 πόντους στην βαθμολογική του συγκομιδή και συνεχίζοντας να είναι μέσα στον στόχο της ανόδου στην «μεγάλη κατηγορία».

Οι γηπεδούχοι είχαν «τελειώσει» το παιχνίδι σχεδόν στο πρώτο μισάωρο, όταν και προηγούνταν με 4-0, με το υπόλοιπο να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Μόλις στο 8’ λεπτό ο Κωστόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους», ενώ δύο λεπτά μετά ο Γράψας μετά την καταπληκτική μπαλιά του Κατσαϊτη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 22’ λεπτό ήταν η σειρά του Γκλαβά να χρηστεί σκόρερ, όταν με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραλή και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η πρώτη καλή στιγμή της Αυτόνομης ήρθε στο 25’, όταν το σουτ του Θοδωρή εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον Αγοράκη.

Στο 28’ λεπτό το καλό φάουλ του Χατίγια πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Καραλή, ενώ στο 30’ ο Ανέστης Κατσαϊτης βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο της Αυτόνομης, «έσπασε» όμορφα την μπάλα προς τον Κωστόπουλο, χωρίς ωστόσο ο τελευταίος να προλάβει να σκοράρει για 2η φορά.

Τελικά ο επιθετικός του Ζαβλανίου/Αίας κατάφερε στο 33’ λεπτό με ένα γκολ «σπάνιας ομορφιάς» να σημειώσει το 4-0, όταν σε σέντρα-σουτ από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στο «γάμα» της εστίας της Αυτόνομης.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκει στην Αυτόνομη, όταν σε σέντρα-σουτ του Θοδωρή, η μπάλα «γλίστρησε» από τα χέρια του Αγοράκη και στην συνέχεια βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του.

Το β’ μέρος ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας και να έχουν ρίξει ρυθμούς.

Στις καλές τους φάσεις καταγράφεται το σουτ του Χατίγια στο 55’ που πέρασε άουτ, ενώ η καλύτερη φάση από πλευράς Αυτόνομης σημειώθηκε στο 70’ λεπτό, όταν στο εξαιρετικό φάουλ του Παπαλάμπρου, ο Αγοράκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του Ζαβλανίου/Αίας.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ : Αγοράκης (76’ Ρούσης), Στάμος (53’ Φουρκιώτης), Ντούλιας, Γκλαβάς (82’ Κανελλόπουλος), Ασημακόπουλος, Χατίγια, Αναγνώστης (71’ Νότης), Χαλκιόπουλος, Γράψας, Κατσαϊτης, Π. Κωστόπουλος

ΑΥΤΟΝΟΜΗ : Καραλής, Τσαμόπουλος (79’ Αγγελόπουλος), Καββαδάς, Χαρίτο, Τζέμος (71’ Τσεκούρας), Παπαδόπουλος, Θοδωρή, Παπαλάμπρου, Σπηλιωτόπουλος, Μπίντας (59’ Κατσαγιάννης), Κάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου