Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

15η Αγωνιστική : Ζαβλάνι/Αίας-Αετός Ρίου 4-1 : Νίκη αφιερωμένη στον Άγγελο (photos)

Ζαβλάνι/Αίας-Αετός Ρίου 4-1 (6΄, 33΄ Κωστόπουλος, 9΄ Κατσαίτης, 67΄Φλωράτος / 53΄ Λάγιος)
Διαιτητής : Χρονάς

Με το "δεξί" μπήκε στις υποχρεώσεις του για το 2018 το Ζαβλάνι/Αίας, κερδίζοντας εύκολα το ντέρμπι απέναντι στον Αετό Ρίου, σε ένα παιχνίδι όμως που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγελου Κακούρη στο 30' λεπτό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 6' λεπτό εκμεταλλεύτηκαν το τραγικό λάθος του Κασάπη, με τον Κωστόπουλο με προβολή να ανοίγει το σκορ για το 1-0.

Στο 8' λεπτό το σουτ του Χατίγια πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασάπη, ενώ στο 9' και μετά το φάουλ από τα αριστερά του Τσεκούρα, ο Κατσαϊτης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη.

Στο 25' ο Γκλαβάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, όταν στην κεφαλιά πάσα του Κατσαϊτη, αστόχησε σε κενό τέρμα στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 30' λεπτό το γήπεδο "πάγωσε" από τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγελου Κακούρη, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με τις πρώτες ενδείξεις να μιλούν για σπάσιμο και πιθανότατα χιαστούς.

Στο 32' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Ρίου, με το καλό φάουλ του Χριστόπουλου να διώχνει σε κόρνερ ο Αγοράκης.

Στο 32' ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε εκ νέου επικίνδυνο σούτ μέσα από την περιοχή του Σπανού, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κωστόπουλος σε ωραία αντεπίθεση πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0.

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν στο 53' λεπτό, όταν ο Λάγιος σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε επάνω στον Γ. Κούντα αλλάζοντας πορεία, με τον Αγοράκη να προσπαθεί με υπερένταση να την διώξει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει.

Μάλιστα πέντε λεπτά μετά έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σπυρόπουλο  να μειώσουν σε 3-2 και κάπου εκεί το παιχνίδι "έγειρε" προς την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 67' λεπτό και μετά από καταπληκτική ενέργεια του Τσεκούρα που έστρωσε έτοιμο γκολ στον Φλωράτο, σημείωσαν το 4-1 και καθάρισαν την υπόθεση νίκη.

Μάλιστα στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κασάπη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση, ενώ για τους φιλοξενούμενους η τελευταία τους καλή στιγμή καταφράφεται στο 85' με τον Αγοράκη να διώχνει με τα πόδια το πλάγιο σουτ του Μπαλαλά.

Η νίκη είναι αφερωμένη στον Άγγελο Κακούρη, του οποίου όλοι ευχόμαστε την γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή κοντά μας.

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ
: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κακούρης (30΄ λ.τ. Φλωράτος), Αναγνώστης (79΄ Ασημακόπουλος), Χατίγια, Γκλαβάς, Κούντας (89' Φουρκιώτης), Τσεκούρας (79΄ Γράψας), Κωστόπουλος, Κατσαίτης.
ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ: Κασάπης, Ζακυνθινός, Μίντζας, Μάρκου, Σπανός, Ζέρβας (36΄ Χρυσανθόπουλος), Χριστόπουλος (71΄ Παπαθανασόπουλος), Σπυρόπουλος, Μπαλαλάς, Στάμος, Μεταξάς (46΄ Λάγιος).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΡΗ



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου