Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Ανανέωσαν οι έμπειροι Κωστόπουλος-Αγοράκης - Πρόσληψη και νέου γυμναστή στην ομάδα


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Ζαβλανίου/Αίαντα για την νέα χρονιά που βρίσκει την ομάδα στην Α' Κατηγορία και οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας συνεχίζουν σε πυρετώδεις ρυθμούς τις κινήσεις τους για το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ήδη έχουμε τις δύο πρώτες "έμπειρες" ανανεώσεις, αφού οι Τάκης Κωστόπουλος και Κώστας Αγοράκης θα συνεχίσουν στους "κυανέρυθρους", μετά την συνάντηση που είχαν με την διοίκηση της ομάδας.

Ο δεύτερος μάλιστα μεταπείσθηκε να συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά και αναμένεται να έχει διπλό ρόλο, αφού θα είναι και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, προκειμένου να "φτιάξει" τους μελλοντικούς "πορτιέρο" σε αυτήν. Άλλωστε πίσω του υπάρχει ο υψηλόσωμος και πολλά υποσχόμενος Νίκος Ρούσης, τον οποίο πιστεύουν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας.

Τέλος ο νέος γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Διονύσης Αγιαννιτόπουλος, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στην περσινή επιτυχημένη πορεία του πρωταθλητή Πανιώνιου/Αχιλλέα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές της ομάδας, αφού ήδη έχουν "κλείσει" σε αυτήν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου