Κυριακή 20 Μαΐου 2018

2ος Αγώνας Μπαράζ : Ζαβλάνι/Αίας-Δόξα Χαλανδρίτσας 1-0 : Ανέβηκε εκεί που ανήκει !!!!


2ος Αγώνας Μπαράζ : Ζαβλάνι/Αίας-Δόξα Χαλανδρίτσας 1-0 (7’ Κολλάρος)
Διαιτητής : Αλεξόπουλος

Την άνοδο του στην Α’ Κατηγορία πανηγυρίζει από σήμερα το Ζαβλάνι/Αίας, μετά την μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Δόξας Χαλανδρίτσας, τερματίζοντας στην 1η θέση των αγώνων μπαράζ και επιστρέφοντας εκεί που πραγματικά ανήκει.

Η ομάδα του Γ. Δρακοπαναγιωτάκη μπήκε διατεθειμένη να τελειώσει από σήμερα την υπόθεση άνοδο και παρά το γεγονός ότι έπαιζε για 3 αποτελέσματα, κατάφερε να κερδίσει και το σημερινό παιχνίδι ανεβαίνοντας θριαμβευτικά στα «μεγάλα σαλόνια» του τοπικού πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κυανέρυθροι» ευτύχησαν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, αφού μετά την καταπληκτική κούρσα του Αναγνώστη από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Γιώργο Κολλάρο ο οποίος με πλασέ «κάρφωσε» την πρώην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι με σωστό αμυντικό προσανατολισμό έβαζαν δύσκολα στην ταλαντούχα επιθετική γραμμή της ομάδας της Δόξας και ουσιαστικά ένιωθαν απειλή μόνο από στημένες φάσεις, τις οποίες καθάριζαν σχετικά εύκολα οι αμυντικοί.

Μάλιστα στο 25’ είχαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά το σουτ του Κωστόπουλου από τα αριστερά εξουδετέρωσε ο Γεωργαντόπουλος.

Στην καλύτερη ευκαιρία της Δόξας στο α’ μέρος, το σουτ του Χριστόπουλου έφυγε άουτ.

Στο β’ μέρος η ομάδα της Χαλανδρίτσας ανέβασε ρυθμούς και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Αγοράκη, κυρίως από στημένα και εκμεταλλευόμενη την οπισθοχώρηση του Ζαβλανίου/Αίας να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Στην καλύτερη στιγμή στο 75’ λεπτό, το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Ζαχαράτου, απέκρουσε σωτήρια ο Αγοράκης, ενώ το Ζαβλάνι/Αίας απάντησε με το πλασέ του Κωστόπουλου στο 85’ λεπτό που εξουδετέρωσε ο Γεωργαντόπουλος.

Τελικό αποτέλεσμα το 1-0 και έξαλλοι πανηγυρισμοί στο τέλος του αγώνα από όλους τους ανθρώπους της ομάδας, με τα αποδυτήρια να «λούζονται» από τις σαμπάνιες και τα συνθήματα με το όνομα της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Γασπαρινάτος προέβη στην εξής δήλωση :

«Ο στόχος επιτεύχθηκε. Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε. Αυτή την ώρα πανηγυρίζουμε και αργότερα θα κάνουμε δηλώσεις. Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή»

ΖΑΒΛΑΝΙ/ΑΙΑΣ: Αγοράκης, Ντούλιας, Χριστόπουλος, Κούντας, Χαλκιόπουλος, Χατίγια, Αναγνώστης, Γκλαβάς (87’ Φλωράτος), Τσεκούρας (71’ Ασημακόπουλος), Κολλάρος (62’ Κατσαϊτης), Π. Κωστόπουλος

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ: Π. Γεωργαντόπουλος, Γκάντζος, Κ. Γεωργαντόπουλος, Καπογιαννόπουλος, Λιακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ζαχαράτος, Νταφογιάννης (69’ Σπανός), Χριστόπουλος, Κουλογιάννης, Μενύχτας (83’ Μπινιέρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου